Boligstylisten blogg

Bredalsmarken 9

For en nydelig uke vi har lagt bak oss i Boligstylisten! Solen har skint i Bergen, flinkeste Christine har hatt sin første uke hos oss (sjekk ut den nydelige IG-feeden hennes her) og vi har hatt masse oppdrag for flinke meglere. 

Boligen vi presenterer denne uken er Bredalsmarken 9, kun et steinkast unna lageret vårt. Det er Christine som har stylet sammen med Silje. Anbefaler å lese videre for å få med deg denne unike leiligheten. 

Megler for denne ukens bolig er Synnøve Sletten Karlsbakk i DnB Eiendom. De lekre bildene er det Silje Holte i Invisio som har tatt. 

Dette er virkelig en drømmebolig. Sort kjøkken med benkeplate i tre, sort marmor, gulldetaljer, originalt tregulv, lys, sentral… Listen er lang. 

Helt nydelig levert av kunde, megler, fotograf og ikke minst stylist. Det er så gøy når alt klaffer og resultatet blir så bra. Leiligheten kommer snart ut for salg, så følg med. Fortell oss gjerne hva du ønsker å se mer av på bloggen/Instagram fremover.  

Damsgårdsveien 42

 

 

Velkommen til Damsgårdsveien 42, en nydelig 3-roms med gode kvaliteter og høy gjennomgående standard innerst i Damsgårdssundet.

 

Boligen er presentert av Julian Hasti i EiendomsMegler 1. 

Boligen er stylet av Vilde og Axel. De har brukt utrolig behagelige fargetoner som gir et rolig inntrykk. De fine stråene gir liv til rommene. 

 

Lekkert soverom med kalkmaling på fondveggen. Her får man virkelig lyst til å krype under dynen. Også her kommer det myke uttrykket frem gjennom jordtonene som er brukt både på vegg og i tekstiler.

 

 

Så mykt og rått på samme tid! 

Herlig leilighet som må oppleves. Skulle du være interessert i denne boligen treffer du Julian Hasti for en hyggelig visning tirsdag 9.april klokken 17. 

Markeveien 12

Denne uken vil vi ta dere med inn i denne flotte leiligheten presentert av supermegler Robert Jensen i PrivatMegleren. Velkommen til Markeveien 12. 

Den lekre 2-roms leiligheten ligger midt i Bergen sentrum og er perfekt for deg som ønsker nærhet til det meste. Her på soverommet har vi brukt brente jordtoner i interiøret. Disse fargene går igjen i de andre rommene for å skape en fin helhet. 

Se hvor fint stråene matcher både stolene, kurven og sjenken. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. 

 

Leiligheten ligger ute og du finner den ved Finn-kode: 142677956.

 

Leiligheten har både privat balkong og felles takterrasse

 

Den flinke fotografen bak bildene er Christer Horstad @imotiv

Ukens boligstyling: Mårdalen 53

Denne uken vil vi dele et bildedryss fra en leilighet i lune, deilige høsttoner som vi har stylet. Leiligheten har en gjennomgående farge i den behagelige tonen Olivensåpe fra Nordsjø. Dette er en greige tone med ørlite grønt i seg. I stuen er det malt en kontrastvegg i Jotuns Green Marble. Håper dere liker bildene.

 

 

 

 

Leiligheten ble solgt for litt siden av supermegler Stine Larsen Sandvik i Privatmegleren.

 

De nydelige bildene er tatt av fotograf Tom Erik Fredriksen (http://tefoto.no).

Ukens boligstyling: Ortuflaten 22

I et boligmarked som består av mye like leiligheter er det ekstra viktig å skille seg ut positivt. I samarbeid med eiendomsmegler Matias Trovik har vi vært med å forme det han kaller Fyllingsdalens kanskje fineste leilighet. Vi har utført styling og fargevalg. De flotte bildene er tatt av fotograf Espen Wilhelmsen.

I stuen og gangen har vi valgt fargen Varmgrå fra Jotun. Dette er en tidsriktig og lun gråtone – en av våre favoritter. Stuen er innredet med myke detaljer i tre, og en fin fargekombinasjon med grønt, svart og grått.

 

 

Hovedsoverommet er malt i grønnfargen Northern Mystic. Denne er fra Jotuns nye fargekart. Vi har tatt igjen de samme fargene og materialene på hovedsoverommet for å skape en rød tråd i annonsen.

Bolien har totalt tre soverom. For å lage en spennende annonse synes vi det er viktig at soverommene blir varierte og kan vise boligkjøperne mulighetene til den aktuelle boligen. Derfor har vi valgt å innrede et barnerom og et enkeltrom med kontor på de minste soverommene.

kontor

Vi håper du likte denne leiligheten like godt som oss. Dersom du selv har planer om å selge bolig anbefaler vi at du kommer i gang med prosessen så tidlig som mulig. Vi kan hjelpe med store og små valg du møter på veien, og gi råd om farger og verdiskapende oppussing.

 

Og forresten – du møter Matias Trovik på førstegangsvisning i Ortuflaten 22 i morgen kl 17:30.

Ukens boligstyling: Michael Krohns gate 75

Denne uken vil vi vise dere hvordan en nyere leilighet med enkle grep kan få særpreg og skille seg ut i mengden. Sjekk bildene av denne lekre leiligheten i Michael Krohns gate 75. 

Boligen er til salgs gjennom Børge Systad i Eiendomsmegler Vest. Eier ønsket malingstips og full styling av leiligheten sin. Vi synes resultatet ble knallbra! Veggene i stuen er malt med fargen Smooth White fra Jotun. Fargen er den perfekte balanse mellom grå og beige, og en av våre favoritter.

I stylingen har vi kombinert eksklusive møbler fra Broste Copenhagen, tøffe postere og skatter fra forskjellige interiørbutikker for å skape et ungt og urbant uttrykk.

Soverommet er malt i fargen Soft Teal fra Jotun. Den behagelige blågrønne tonen er med på å skape et moderne preg, og gir en følelse av ro til rommet.

Dersom leiligheten kan være noe for deg anbefaler vi deg å ta turen innom for en hyggelig visning med Børge den 30/7 kl 17.

DIY: Peg Board

Riktig god helg alle sammen! I dag vil jeg vise dere et DIY-prosjekt jeg har tenkt på en stund. Jeg hadde så lyst på noe nytt og unikt på veggene mine hjemme, noe ikke alle andre har. Kom frem til at jeg ville ha “peg boards”, og etter mye søking på nettet kom jeg frem til at jeg måtte lage det selv. Det var utrolig enkelt, og resultatet ble akkurat slik jeg ønsket. Les videre for å finne ut hvordan jeg laget disse.

Du trenger: Finerplate, hull-/spiralbor, rundstokk, sag, pussepapir, blyant, målestokk, vater

 1. Begynn med å kutte til platene i ønsket størrelse. Vi fikk byggsenteret der vi kjøpte finerplatene til å kutte platene for oss.
 2. Mål opp og tegn alle steder på platen der du ønsker å bore.
 3. Bor hullene og kutt til rundstokken i ønsket lengde.
 4. Lag hylleplater i ønsket lengde.
 5. Puss vekk blyantstrekene med pussepapir. Puss lett over hjørner, kanter og andre eventuelle ujevnheter.
 6. Vatre brettene og heng dem opp på veggen.
 7. Stikk rundstokkene i hullene på ønskede plasser og legg på plass hylleplatene.

Du må gjerne prøve litt forskjellige borer og størrelser før du blir fornøyd. For oss fungerte det best med spiralbor og øyemål.

Vi ønsket ikke hull alle steder i rutenettet vårt, så her droppet vi å bore. Her er det bare fantasien som setter grenser. Det var heller ikke ønskelig med rundstokker i hvert hull. Prøv deg frem.

Foto: @julieromslo

Hva syns dere om peg boardene? Kunne du også tenke deg å lage dine egne? Jeg skal i hvert fall lage en til som skal være mye større enn disse. Gleder meg allerede!

Ukens boligstyling: Strandgaten 225

For en liten stund siden stylet vi Strandgaten 225 for Matias Trovik i PrivatMegleren. Boligen var så godt presentert og markedsført at den ble solgt etter første visning. Er det ikke fantastisk? Sett deg tilbake og nyt denne lekre leiligheten i Bergen sentrum, stylet av flinkeste Vilde og Axel.

Send oss gjerne forespørsel på denne sofaen dersom du skulle være interessert. Vi er helt forelsket i den. Den er så stor, unik og komfortabel. Passer perfekt til deg som ønsker en sofa som ingen andre har, og som er litt utenom det vanlige. Lignende kasser som de som henger på veggen finner du her.

Vi digger dette kjøkkenet! En behagelig blanding av levende og døde materialer som harmonerer godt. Det er gøy at flere og flere tør å gå for noe annet enn det klassisk hvite.
Vi vil veldig gjerne se hvordan du har det på kjøkkenet. Del ditt kjøkkenbilde på Instagram og bruk #boligstylisten_kjøkken.

Nydelige og sarte farger på hovedsoverommet som går igjen i veggfargen. Det deilige sengeteppet finner du her og den fremste puten i ruskinn finner du her.

Barnerommet tar opp igjen fargene fra stuen for å skape en “rød tråd” gjennom interiøret og fargevalgene i hele leiligheten. Digger dette lyse og fine rommet. Får oss til å lengte etter sommeren.

Foto: @fotograf_tom_erik

Husk å tagg dine kjøkkenbilder med #boligstylisten_kjøkken fremover. Vi gleder oss til å se hvordan du har det.

Ha en riktig fin mandag videre og en strålende start på uken.

 

Ukens boligstyling: Nordeidevegen 8C

Velkommen til Nordeidevegen 8C! Vi var så heldige å få style denne splitter nye leiligheten på Søreide i Bergen. Med bruk av spreke farger og planter ble leiligheten, om mulig, enda råere og mer moderne. Leiligheten ligger til salgs ved Lise-Mari Mulen i DnB Eiendom.

Det knallfine sofabordet har vi hatt enormt stor interesse for. Dette (og flere andre størrelser og farger) kan forhåndsbestilles her.

Kjøkkenet er frisket opp med deilige produkter fra Nicolas Vahé. Hvilke av produktene er dine favoritter?

Uteplassen kan være varm og innbydende også på vinteren. Bruk levende lys, lykter, planter, masse puter, pledd og skinn, så har du rammeverket for en perfekt helaften utendørs på vinterhalvåret. Suppler gjerne med flere varmekilder.

Nydelig utsikt! Kunne du tenke deg å våkne her?

Vi kunne flyttet rett inn. Fine kvaliteter gjennomgående i hele leiligheten, lyse overflater, fin utsikt og en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning. Hva mer kan man be om?
Likte du leiligheten like godt som oss?

Sesongens favoritter fra Broste

Disse elegante møblene sikret vi oss på Oslo Design Fair, og de er nå tilgjengelige for bestilling hos oss. Vi gleder oss SÅ til å få disse på lager – da bærer det rett på styling! Broste Copenhagen er et av våre favorittmerker, og vi er så stolte av å kunne tilby dere produkter derfra! Vi bestilte selvsagt enda flere nyheter som snart legges ut. Alt fra form til farge har vi forelsket oss i. Behagelige farger som harmonerer med hverandre og har en eksklusiv look er akkurat hva vi ønsker oss denne våren. Det går altså litt i grønt på interiørfronten, noe vi jubler over!

HER ser dere utvalget vårt fra Broste Copenhagen, og under bildet er det linket til møblene. Følg med for nyheter som er på vei ♥ Og ikke minst, legg merke til produktene i keramikk.. De er bare fantastisk flotte!

SjeselongSofaSpeilStolBord

 

Happy shopping og god helg! ♥

Oslo Design Fair 2018

Styling Kirsten Visdal // Foto Trine Hisdal

Om kun en uke reiser vi på tvers av landet for å få med oss Oslo Design Fair. Dette gleder vi oss noe enormt til, spesielt med tanke på årets utstillere, tema, trender, farger, sanseinntrykk og inspirasjon. Tema for årets interiørmesse er Identitet.

Vi blir lovet deilige skandinaviske former og farger, og grønt kommer til å dominere på interiørfronten fremover. Dét lyder som musikk i våre ører, for hvem er vel mer glad i grønt enn oss! På bildet til høyre viser Jotun frem en ny farge som kommer snart, nemlig Organic Green. Er den ikke fin?

Det skal være eksklusivt, men samtidig koselig og harmonisk. 2018 byr på forskjellige geometriske mønstre. Herlighet så spennende!

Et viktig element for 2018 er blomster, og i år er Floralsk et sentralt tema for messen. I fjor var det i vinden som aldri før å gå i blomstrete kjoler, og vi elsker at dette nå blir dradd inn i interiøret, både i form av broderier, trykk og farger.

Som vi gleder oss! Møter vi deg i Oslo neste uke?

Hvordan sylte grønnsaker til dekorering på kjøkkenet

Boligstylisten sylte grønnsaker

Syltede grønnsaker gjør seg utrolig flott på kjøkkenbenken, og spesielt i flotte glasskrukker og -flasker, som disse fra House Doctor. Vi bruker det i våre stylinger selv, og det frisker opp ethvert kjøkken! Og skulle du en vakker dag bli fristet til å spise dem, så har de faktisk mest sannsynlig holdt seg gode! Syltelaken fungerer nemlig som et konserveringsmiddel som gjør at maten holder seg alt fra noen måneder til et år, avhengig av hvilke grønnsaker du bruker. For holdbarhetens skyld er det viktig at grønnsakene er vasket på forhånd og at glasset er tett.

Boligstylisten sylte grønnsaker

Slik gjør du

1 del eddik – 2 deler sukker – 3 deler vann

Kok opp laken og hell den over grønnsakene i glasset. Fyll dem helt opp og sett på lokket før du enkelt og greit snur flasken på hodet i noen minutter. Dette for å skape et vakuum som sørger for å stenge luften ute!

Boligstylisten sylte grønnsaker

Voilá – vis oss dine syltede grønnsaker på Instagram med #Boligstylisten18!

Ukens boligstyling: Slettebakksveien 82A

Du må ikke gå glipp av ukens boligstyling. Her har vi brukt en del nyheter fra nettbutikken og spenstige farger som passer til årstiden vi er inne i. Slettebakksveien 82A er presentert av Thomas Bull Wingaard ved EiendomsMegler 1 i Bergen, og ligger for salg nå. Visning onsdag 17.januar klokken 17.

De lekre vegglysestakene fra Menu som henger over peisen kommer snart for salg i nettbutikken. Er de ikke fantastiske? Vi simpelthen elsker de.

Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Betongbordet vil snart komme for salg i nettbutikken.

Åh, posteren på veggen er så fin! Du finner den her i flere forskjellige størrelser.

Her har Vilde dekket på bordet med de nydelige fatene fra Broste i nettbutikken. Vilde er en mester på borddekking, og med disse tallerknene kan det ikke annet enn å bli bra. Du finner hele serviset i keramikk her med alt fra fat og mugger, til kopper og skåler.

Teppet som vi skimter i gangen fås kjøpt i nettbutikken, her. Den store betongpotten til venstre i bildet kan også bestilles hos oss. Vi syns den er like fin inne som ute.

FOR et deilig soverom. Her kunne jeg virkelig tenkt meg å våkne hver morgen! Sengen er redd opp rotete med mange forskjellige tekstiler for å skape liv, kontrast og stemning. Man kan se for seg at man bor her allerede når sengen er gjort på denne måten. Nesten litt “stod-nettopp-opp”-følelse, og jeg elsker det! Bildene over sengen er fra flinkeste Anna Bülow og du finner de forholdsvis her og her. Begge posterne finnes i forskjellige størrelser.

Tenk å ta helgefrokosten her da! Nydelig liten altan med stor personlighet og god nok plass for to personer. Helt perfekt!

Et herlig ekstrarom. Perfekt for deg som for eksempel trenger mer plass, har et barn eller ønsker plass til en leieboer. Posteren fra ViaMartine får du tak i her og vasen i vinduskarmen kan kjøpes her (PS, finnes i flere forskjellige størrelser).

Hjertelig velkommen på visning!

 

Er du interessert i å se før- og etterbilder på stylingen av denne boligen? Sjekk her.

Foto: Nicolas Langvand / @xbolig

Bli inspirert: før og etter styling

I ukens bolig denne uken viser vi frem Slettebakksveien 82A. Her er vi så heldige å ha bilder av boligen før vi stylet den. La deg bli inspirert av før- og etterbilder fra ukens styling. Fortell oss gjerne hva du syns i kommentarfeltet.

Stue før og etter.

Stue før og etter.

Kjøkken før og etter.

Hovedsoverom før og etter.

Hovedsoverom før og etter.

Altan før og etter.

Gjesterom før og etter.

 

Rimelig stor forskjell på før- og etterbildene her. Hva tror du styling har å si for boligsalget?

 

Foto: Nicolas Langvand / @xbolig

Ukens boligstyling: Kristofer Jansons vei 82

Altså! Denne uken er vi helt forelsket i leiligheten vi skal vise dere. Velkommen til Kristofer Jansons vei 82, presentert av Tor Ramsøy ved PrivatMegleren Bergen. Leiligheten kommer for salg i 2018, så følg godt med.

Betongbordene er virkelig noe for seg selv, og utgjør hele forskjellen i denne stuen sammen med kontrastveggen som er malt i fargen Form fra Jotun. Vil du skape en lun og stemningsfull stue, så anbefaler vi å bruke jordtoner sammen med fine grønne planter og elementer av tre.

Denne benken er en favoritt hos oss, og du finner den selvsagt i nettbutikken. Passer like godt i stuen som i en gang eller soverom.

Fargene går i grått, brunt og jordtoner i denne leiligheten, og vi er veldig fornøyde med helheten her. De råstilige lysestakene som Kristine har laget, finner du oppskrift på her.

Soverommet er malt i Soft Teal fra Jotun. Er den ikke lekker? Vi er så glade i farger på veggene, og hjelper gjerne kundene våre med fargetips og oppussingstiltak som vil heve standarden i boligen. Det er ofte enkle grep som utgjør den store forskjellen. Spør oss gjerne om råd, så skal vi hjelpe så godt vi kan.

Også på gjesterommet stylet vi med nydelige jordtoner som komplementerer resten av leiligheten. Spisestolen fra House Doctor finner du i nettbutikken.

 

Likte du leiligheten og stylingen i Kristofer Jansons vei like godt som oss?

 

Foto: @fotograf_tom_erik

Gaveinnpakning med naturtema

God mandag! Hjelpes, som tiden flyr. Vi har allerede kommet til 11.desember, og det er kun 13 korte dager igjen til jul. I løpet av helgen har byen blitt forvandlet til et hvitt eventyr! Det setter fart på julestemningen for min del i alle fall, og jeg håper det varer til jul (men deretter kan det gjerne forbli på fjellet..)!

Er det flere enn meg som er langt fra ferdig med julegavehandelen? Jeg er alltid ute i siste liten, noe som i utgangspunktet er greit nok, men det hender det går på bekostning av innpakkingen. Joda, papiret skal jo rives av på julaften, men jeg synes likevel det er hyggelig å legge litt ekstra omtanke i innpakningen også! For oss interiørentusiaster er det vel heller ikke til å stikke under en stol at disse gavene gjør seg ekstra godt under granen.

Disse nydelige krydderkvernene (link) i behagelige farger og enkelt design fra MENU er den perfekte gaven. For ikke å snakke om enkle å pakke inn! I min tid som pakkehjelp på ulike storsentre i Bergen i juletider, fikk jeg virkelig brynet meg på alt fra sykler til reinsdyr og gyngehester.. Jeg må si at jeg foretrekker harde, firkantede pakker! De har det beste potensialet for kreativ og fin innpakning etter min erfaring 😉

Årets inspirasjon er hentet fra naturen. Til/fra-lappene og trekulene er fra Panduro, mens papir, bånd og hyssing er fra Lagerhaus. Busker, grener, bark og kongler finner du utendørs (men du kan faktisk også kjøpe dette på Søstrene Grene).

Jeg følte meg nesten litt halvkriminell da jeg en tidlig morgen før jobb – fullt innpakket i vinterjakke, en liten svart lue og svære hansker – klippet og rev fra mine egne busker, mens jeg samtidig holdt meg fast for å ikke fly avgårde på grunn av den enorme vinden. Det var nok et syn for naboene! Vel verdt det, da. På kontoret satt vi på litt julemusikk og pakket gaver til den store gullmedaljen. Bruk gjerne en kombinasjon av både hyssing og bånd på pakkene. Dekorer med elementer fra naturen, og kanskje noe godteri? Vi kjøpte noen klassiske røde og hvite sukkertøystenger fra Søstrene Grene og pyntet med disse.

Jeg har forståelse for at det ofte kan bli mange gaver å pakke inn og svært lite tid å gjøre det på, med alle andre forberedelser! Det er ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for å benytte seg av pakkehjelpen på sentrene, det skal sies (ikke sjelden jeg gjør det selv). Skulle du derimot finne noen julegaver her inne, kan du legge en liten kommentar til bestillingen din, så pakker vi den fint inn for deg!

Det viktigste er uansett å nyte adventstiden – den går jo så fort! Ha en strålende uke 🙂

Ukens boligstyling: Kollevågtjørna 12B

Velkommen til Kollevågtjørna 12B, en sjarmerende leilighet presentert av Arne Haugland ved PrivatMegleren. I ukens boligstyling vil du finne masse snadder fra nettbutikken, så følg med. Kanskje får du noen julegavetips. Husk forresten å bestille fra nettbutikken innen 16.desember for å sikre deg at gaven kommer frem i tide.

I stuen finner du mange lekre interiørdetaljer fra nettbutikken. Dekorkulene er fra et nytt merke i nettbutikken vår, nemlig DBKD. Sett mange sammen for å skape liv i hyllen eller på bordet. Disse er så gøye, og har en overkommelig pris. Du finner dem her. Både den hvite vasen på bordet og den grå vasen på skjenken er fra DBKD. Er de ikke fine? Gulvteppet fra House Doctor finner du her. Du finner selvfølgelig også de ikoniske pottene fra Menu i nettbutikken, bare klikk her, så finner du dem.

Hva synes dere om bordene? Bør vi få disse inn i nettbutikken?

Dere har sikkert lagt merke til at vi elsker å pynte med deilige skinnfeller både på gulv, i sofaer, utendørs… ja, nesten over alt. Men er det så rart da? Det skaper så mye liv i rommet, er fint å se på og mykt å sitte på. Hvis du ønsker å gi litt ekstra varme til noen til jul, så finner du skinnfellene våre fra The Organic Sheep i nettbutikken. I denne stuen har vi brukt dette lammeskinnet i lenestolen og denne puten i sofaen.

Et nærbilde fra kjøkkenstylingen vi gjorde i Kollevågtjørna. Skjærefjølen finner du her, serviettringene i sandstein finner du her, kaffesirup finner du her og vannkaraffelen finner du her. Slår du sammen for eksempel denne koppen, kaffesirup og denne sjokoladeplaten har du den perfekte julegaven til en kaffeelsker. Visste du forresten at vi gjerne pakker inn gaven for deg før vi sender den avgårde?


Dette soverommet er malt i St.Pauls Blue fra Jotun, en utrolig behagelig farge å sove i. Her har vi brukt enkle elementer. Blant annet disse kule settekassene fra Bloomingville. Sett dem sammen litt tilfeldig, og du har plutselig et kreativt og funksjonelt nattbord. Den fine løperen finner du her.

På barnerommet lekte vi oss med de fine elementene vi har tilgang til fra nettlageret vårt. Alle barn fortjener et tipitelt på soverommet, er du ikke enig? Her har de rom for å være kreative, gjemme seg vekk og la fantasien løpe. Sengeteppet fra House Doctor finner du her, settekassene finner du her og det stripete putetrekket får du tak i her. Vi elsker bokstavtavlen fra House Doctor fordi den rett og slett kan brukes hvor som helst. Nattlampen, bildesnoren og bokstavkoppen får du også tak i i nettbutikken.

Utendørs pyntet vi med deilige tekstiler og grønne planter. Den store betongpotten kommer i 2-pk, og du finner dem her. Skinn fra The Organic Sheep og puter finner du i nettbutikken.

 

Du er hjertelig velkommen på visning førstkommende mandag 11.desember klokken 17:30.

Foto: Tom Erik Fredriksen @fotograf_tom_erik

Ukens boligstyling: Leitet 11A

Det begynner å bli en stund siden vi stylet denne herlige leiligheten i Leitet 11A, like ovenfor Kalfaret i Bergen, men jeg har så lyst til å vise dere denne. Leiligheten ligger ute ved Karoline Fredheim Nilssen i PrivatMegleren. Husk visning tirsdag 21.november klokken 17.

Fin og romslig stue med ildsted. Fra den franske balkongen har du utsikt mot Lille Lungegårdsvannet og Bergen sentrum. Tenk å nyte deilige høstkvelder med gode venner herfra.

Jeg elsker denne Bloomingville-stolen. Den setter prikken over i’en uansett hvor du plasserer den. Det fine skinnet og den fine puten finner du også i nettbutikken – gavetips til jul? Andre gode julegavetips er de nydelige blomsterpottene fra Menu. Du finner dem her. Vasen vi såvidt kan skimte til høyre i bildet er fra Søgne, og den finner du her. Er den ikke fin?

På spisebordet dekket vi på med de fine ildfaste formene fra Nicholas Vahe i kombinasjon med deilige grønnsaker, en fin bukett, levende lys og linservietter med tilhørende serviettring i messing.

På kjøkken liker vi ofte å samle forskjellige matvarer, urter, krukker, bøker, o.l. i grupper. Det har vi også gjort her med blant annet Jam og Spread fra Nicholas Vahe, en fin bokstavkopp, krukker med pasta og kavring og en flaske fra House Doctor.

På hovedsoverommet spilte vi på de behagelige fargene som allerede var i rommet, nemlig treverk, hvitt og grått. Vi tok inn dette kassesettet fra Bloomingville, et mykt og godt teppe, bøker, nattbordslampe og duftlys. Sengen fikk på seg det nydelige sengeteppet her med tilhørende pute, samt en haug av pynteputer til for å skape en rolig hotellfølelse.

De fine saltlyktene våre! Vi elsker de og det fantastiske lyset de gir fra seg når det er mørkt ute. Finnes i tre forskjellige størrelser i nettbutikken.

Håper du likte leiligheten, og at du fikk noen gode gavetips til jul.

Ukens boligstyling: Tobrotet 88

Velkommen inn i Tobrotet 88, en nyoppført enebolig på Sotra med nydelig utsikt og smart planløsning. Her får du blant annet tre store soverom, to flotte stuer og bad, en herlig terrasse og garasjeplass. Boligen ligger ute til salgs ved Anders Sagene i PrivatMegleren. Ta kontakt for visning. Kanskje får du flyttet inn i denne splitter nye boligen før jul!

Det deilige saueskinnet på sofaen fås kjøpt i nettbutikken, her. Vi elsker virkelig skinnfeller og kan bruke dem over alt. Vi synes de passer like godt på barnerommet som i stua, eller på hytta som hjemme. Den perfekte gaven å gi til foreldre eller besteforeldre til jul.

Plakaten til høyre er fra Anna Bülow og du finner den her.

Sjekk de flotte høstfargene da, og den deilige sjøutsikten. Hadde ikke hatt noe imot å nyte lange kveldstimer ved disse vinduene.

Deilig hovedsoverom med harmoniske farger.

I boligens førsteetasje finner du barnerommene og tv-stua. Den fine bokstavkoppen finner du i nettbutikken. Her kan du også velge andre bokstaver.

Legg merke til den fine parketten som er gjennomgående i hele boligen. Det deilige saueskinnet fra The Organic Sheep fås kjøpt her.

Vi laget en koselig lesekrok på barnerom nummer to. Barnekoppen, notatbøkene og denne puten kan kjøpes på Boligstylisten.no.

 

Hva synes dere om ukens boligstyling? Er det noen som kunne tenke seg å bo her? Husk i så fall å ta kontakt med eiendomsmegler Anders Sagenes for å avtale visning.

 

Foto: Arne Beck @imotiv.no

 

 

 

 

Ukens boligstyling: Parkveien 26

Vi vil bare vise dere denne utrolige leiligheten som vi var så heldige å få lov til å style. Leiligheten i Parkveien 26 har vært mye omtalt i media etter at den ble solgt, så kanskje har du sett den allerede. Det er uansett verdt det å ta en titt, for det er sjelden at så fine skatter legges ut for salg i Bergen. Boligen ble presentert av Birgithe Solberg Vikebø ved PrivatMegleren.

Her benyttes hele rommet med en praktisk, plassbygget bokhylle. Fremhev bokhyllen din ved å snu bøkene i hyllene og fyll noen av hyllene med pyntegjenstander. Slik skaper man bedre harmoni på veggen.

Vi drømmer oss bort i det lekre gulvet, stuene som ligger på rad innover i leiligheten og de store, fine vinduene som slipper inn mye lys. Tenk å få lov til å bo så herskapelig.

Fra den midterste stuen blir du ført videre inn på kjøkkenet.

Tenk å sove her! Sengeteppet får du kjøpt i nettbutikken her.

Nei, huff! Denne leiligheten er virkelig drømmeleiligheten. På toppen av Nygårdshøyden med fantastisk utsikt mot parken og i umiddelbar nærhet til sentrum. Kan det bli bedre?

Det eneste vi kan gjøre nå er å lene oss tilbake og vente på at en lignende bolig skal legges ut. Det er lov å håpe.

Foto: Espen Wilhelmsen @espen.wilhelmsen 

6 planter som hever interiøret

Det er ingen hemmelighet at vi elsker å tilføre noe grønt til alle rom vi styler! Det gir en ny dimensjon til interiøret, noe friskt og naturlig. Riktignok bruker vi som oftest falske planter av praktiske grunner (opp med hånden de som ikke klarer å holde plantene i live…!) men jaggu har de kommet langt på den fronten. Bare se på bildene under! Plantene finnes så klart i ekte versjon også, og derfor ønsker jeg å tipse dere om noen av våre plante-favoritter som dere kan friske opp rommet med selv:

Bruk ulike krydderplanter til kjøkken ↑

Aloe Vera plante ↑

Monstera (til høyre) ↑

Gressplante (kun funnet kunstig) ↑

Småplanter ↑

Eucalyptus ↑

Bruker du planter eller blomster til å dekorere hjemme? Hvilke er dine favoritter?

Stylistens tips til et koselig barnerom

Jeg kjenner nesten på litt verpesyke når jeg ser disse bildene – bare for å kunne innrede mitt eget barnerom! Det får imidlertid vente noen år til, men heldigvis får jeg bli med og se mange skjønne rom innredet av våre flinke stylister. Vi får stort sett over gjennomsnittet respons på bilder av barnerom, og det forstår jeg jo inderlig godt! Det er mange som har spørsmål om tips til innredning av nettopp dette, og derfor har jeg spurt vår knalldyktige boligstylist Julie om hennes beste tips! Hun var ikke vanskelig å be, og tipsene hennes finner du under. Lurer du på noe mer spesifikt er det bare å legge igjen en kommentar her eller på vår Instagram!

Julies tips til innredning av barnerom

Farger

Personlig synes jeg det er fint å holde fargevalg kjønnsnøytralt på barnerommet. Å holde veggene duse og nøytrale løfter interiøret. Dette gir rom for å ha det litt gøy med møbler, leker, tekstiler og dekor. Jeg synes alt fungerer så lenge det er en sammenheng, en slags “rød tråd” om du vil. Bestem deg for fargevalg på møblene og hold deg til disse fargene på både seng, kommoder, klesskap, knagger og stoler. Grått og farger fra naturen syns jeg er en fin og varm kombinasjon til barnerommet som kan passe både til jenter og gutter. Gå for eksempel for en grå barneseng sammen med skapdører i samme farge. Finner du ikke dette kan du alltids male selv. Heng opp noen fine treknagger på veggen og plasser leker av tre rundt i rommet på hyller og gulv. Velg gjerne også en god lenestol med treben. 

Tekstiler

For at rommet skal mykes opp er jeg glad i deilige tekstiler i forskjellige stoffer. Ikke vær redd for å innrede med tekstiler du normalt sett ikke ser så ofte på barnerom. Ta inn en skinnpute som matcher setet på lekebilen eller håndtakene på klesskapet, ullpledd, tøffe bamser og puter med motiv. 

Oppbevaring

Det viktigste du gjør på barnerommet for å skape et rom som står i stil til resten av boligen, men som også passer et barn, er å ha mye oppbevaring til de fargerike barnelekene. Lag gjerne en koselig lesekrok til barnet med smart oppbevaring under. Her er det god plass til å gjemme vekk bøker, leker og annet rot. Det kan også være stilig å ha smarte oppbevaringskurver på rommet, både som en del av interiøret, men også for å gjemme vekk rot. Dette vil også gjøre det gøy for foreldre og barn å holde rommet ryddig. 

Har barnet et ekstra stort barnerom ville jeg satt inn et tipitelt. Dette gir barnet et sted å gjemme seg vekk, leke i fred og la fantasien løpe. Fyll på med en miks av myke og røffe tekstiler, samt en stabel med favorittbøkene. 

Ikke glem veggene

Til slutt vil jeg påpeke bilder og pynt på veggene. Jeg syns det er fint med en variasjon av personlige bilder, plakater og girlandere. Jeg ser helst at man holder seg unna de mest fargerike plakatene med det nyeste fra Disney, og heller går for motiver som naturen, en fin tekst eller noe annet som harmonerer med rommet. 

Vil du ha tips til fine farger til barnerom? Her kommer en liste over Jotun sine farger jeg liker til nettopp det;

 • Hvit Poesi
 • Hvit Lin
 • Grå Harmoni
 • Minty Breeze 
 • Soft Mint 
 • Smooth White 

Som du ser er jeg kanskje over gjennomsnittet glad i grønne toner. Ikke vær redd for å gå litt mørkt. Jeg syns det er utrolig fint å gå for noe litt utenom det “vanlige” – noe andre ikke forventer. Prøv deg frem, jeg er sikker på at det blir utrolig lekkert! Under er en kollasj med noen elementer som kan passe fint inn i et barnerom – kanskje du finner noe du trenger? Alt er linket under bildet!

Barnerom avbildet er stylet av oss, men det er flinke Jarle Kysnes (@el_rajk) som står for foto.

Nr: 1. HER. 2. HER. 3. HER. 4. HER. 5. HER. 6. HER. 7. HER. 8. HER. 9. HER. 10. HER. 11. HER.

Ukens boligstyling: Halhjemsmarka 192a

Som boligstylister i Bergen og omegn får vi reist en del rundt og sett mange flotte områder. I forrige uke reiste vi til Os rett utenfor Bergen for å style en koselig leilighet. Kanskje dette er noe for deg? Boligen legges snart ut for salg ved Arne Haugland i PrivatMegleren. Følg med!

Før styling av denne boligen fikk vår flinke stylist, Vilde, fritt spillerom til å komme med oppussingstiltak. Veggene ble malt og gulvene skiftet. Leiligheten fremstår med en gang mye mer moderne. Her har vi satt inn de råstilige stolene fra House Doctor. De har nettopp ankommet nettbutikken, og du finner dem her.

I stuen gjorde vi en liten delstyling, og satt inn en loungestol, pynteputer i deilige farger og planter for å skape liv og kontrast. Bildet på veggen er fra Anna Bülow, og du finner det her. Vi er helt besatt av plakatene til Anna Bülow. De passer virkelig inn over alt og setter prikken over i’en.

Kjøkkenet stylet vi med deilige matvarer fra Nicholas Vahé. Har du prøvd å lage mat med noen av disse produktene? Vi vil gjerne høre hvilke produkter som er dine favoritter. Produktene finner du i nettbutikken her.

Hva syns du om ukens styling i Halhjemsmarka? Kunne du tenke deg å bo her?

Foto: Jarle Kysnes @el_rajk

DIY: Salongbord

Ettersom jeg snart flytter i helt ny leilighet, er jeg stadig på jakt etter kreative løsninger jeg kan utforske. Jeg kom over dette salongbordet og falt for det umiddelbart. Så stilig og enkelt! Denne lille guiden forutsetter en ferdig behandlet treplate, og da er det ikke mye arbeid som gjenstår.

Idé og bilder hentet fra iSpyDIY

Du trenger

Treplate
Drill
Hårnålsben

Bordben

Etter å ha “googlet” meg halvt ihjel etter slike bordben, fant jeg til slutt(!) ut at det kalles hårnålsben. Da ble oppgaven litt enklere; på Panduro får man nemlig tak i hårnålsben til en veldig rimelig pris. De er ikke identiske med de på bildet, men er 45 cm høye og koster overkommelige 299,- for en 4-pakning. HER finner du de. Disse er hvite, men kan enkelt sprayes svarte, eller annen ønsket farge! De har forøvrig en maks belastningskapasitet på 50 kg.

Ønsker du andre alternativer, finner du et litt større utvalg HER på den danske nettsiden SESU. Jeg kan tenke meg at disse muligens tåler litt flere kilo, men det tør jeg ikke love ettersom det ikke er oppgitt! Prisen her er dog mye høyere, og vær generelt obs på mva. (og eventuell toll) når du bestiller fra utlandet.

 

Montering

Skruer følger med både fra Panduro og SESU, og du trenger dermed kun drill for å montere. Legg bordplaten “på rygg” og skru bordbena der du ønsker å ha dem. Voilá!

Husk å tagge oss på Instagram med deres prosjekter! #boligstylistenno @boligstylisten_no

God helg alle sammen ♥

Vi introduserer MENU

BOTTLE GRINDER
MENU’s philosophy is simple

WIRE BASE & WIRE POT

MENU er en familiedrevet bedrift som ble startet i 1978, og er nå i hendene til den tredje generasjonen. Familien har vokst til å inkludere nye designere, kategorier og forhandlere verden over. MENU tar sitt samfunnsansvar på alvor, og jobber kontinuerlig med filantropisk arbeid i tillegg til å ivareta produktenes kjerneverdier: høy kvalitet og elegant design. Vi er stolte av å introdusere dette merket i vår nettbutikk, og håper at dere er like begeistrert for produktene som vi er!

TROLL VASE SMALL, MEDIUM & BIG

Se utvalget her.

Tips: Hvordan organisere vaskerommet

Jeg kom over denne videoen som jeg fikk lyst til å dele med dere. Jeg synes det var mange gode tips å plukke opp fra denne seksbarnsmoren, både til å spare tid og penger! Her snakker vi organisert vaskerom – ta en titt:

Jeg kan avsløre så mye som at vaskerommet ikke ser slik ut hjemme hos meg, men som hun selv sier; hvis vaskerommet ser bra ut er det jo mye gøyere å vaske klær! Noen som er enige? Her kan du finne en enkel oppskrift for miljøvennlig, billig og hjemmelaget tøymykner!

Den perfekte gaven som aldri slår feil

Av og til er det vanskelig å vite hva man skal gi i gave. Kanskje du leter etter en bursdagsgave til en venninne, er invitert på middag eller bare har lyst til å gi en ekstra oppmerksomhet til en som fortjener det! Jeg vet i alle fall at jeg har brukt mye unødvendig tid i mitt liv, på å prøve å klekke ut en god gaveidé, uten alltid helt å komme frem til det.

Noen ting slår aldri feil

Er det noe de aller fleste av oss har til felles, så er det en glede over god mat. Mat har samlet familie og venner i generasjon etter generasjon, og jeg kan ikke peke på en person som ikke setter pris på et godt måltid. En ekstra god olje med provencekrydder eller en eksklusiv pesto i en sprek farge er det ikke alltid man tar seg råd til å kjøpe, selv om det kan løfte et godt måltid opp til et fantastisk et!

Enten du ønsker å gå for en enklere kvalitetsspaghetti eller en spenstig hvitvin og pære-confit, har vi plukket ut det beste av det beste. Slik kan du være sikker på at du alltid finner en god gave som vil bli høyt verdsatt, blant produktene våre fra Nicolas Vahé.

DIY: Tøymykner

God dag! Nå har vi laget noe ganske lurt; tøymykner-ark som kan brukes igjen og igjen! Miljøvennlig, billig, allergivennlig og enkelt. Vi forklarer oppskriften steg for steg.

Du trenger: Kluter, tett glass, blandebolle, 7 % eddik og essensiell olje.

Slik gjør du:

 1. Klipp opp kluter til ønsket størrelse. Jeg kjøpte en 10-pakning til under 20 kroner på dagligvarebutikken.
 2. Lag en blanding av eddik og essensiell olje. Her kan du bruke den lukten du selv foretrekker. Jeg kjøpte eukalyptus-olje på apoteket til litt over hundrelappen. Eddik er en naturlig tøymykner som fungerer helt supert til dette formålet! Det ødelegger ikke klærne, og renser maskinen. Jeg har brukt dette selv lenge!
 3. Legg klutene oppi et tett glass, og fyll på med blandingen! Ikke helt til topps, men litt over halvparten. Lukk glasset og vend det en gang for å dekke alle klutene.

Slik bruker du den:

 1. Ta opp en klut og klem ut overflødig væske.
 2. Kast den inn i tørketrommelen sammen med klærne.
 3. Når klærne er ferdig, legger du kluten tilbake i glasset, så den kan brukes igjen!

Jeg elsker å bruke dette, og benytter disse hver gang jeg bruker tørketrommelen. Det eneste negative er at de ikke reduserer statisk elektrisitet, som enkelte klær kan ha voldsomt mye av etter en runde i tørketrommelen. Gi en lyd om dere prøver det, og fortell hva dere synes! 😀 Trenger du noen andre tips til vaskerommet? Her er en video som viser hvordan en travel seksbarnsmor har organisert sitt!

Ukens boligstyling: Blekebakken 6 (del 2)

I forrige uke fikk dere se del 1 av stylingen vår i Blekebakken 6. Nå har vi stylet de to resterende leilighetene i bygget og vi må bare vise dere resultatet. Begge leilighetene ligger til salgs på Finn ved Einar Strand i PrivatMegleren. Visninger 2. og 3.august. Resultatet av stylingene kan dere se under.

Vi brukte en stor, deilig sofa i den øverste av de to leilighetene for å fremheve den gode plassen, samt for å skape en lun atmosfære til den fine veggfargen. Friske planter skaper liv i rommet. De kule posterne kan dere kjøpe i nettbutikken her og her. Du finner også sofabordene i nettbutikken her og her.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir rom for en sosial setting. Sjekk den kule lampen fra House Doctor, da! Passer perfekt over spisebordet eller i trappen. Stolene finner du her. Flinke Kristine og Vilde har laget lysestakene selv, og hvis du vil vite hvordan du lager dine egne betonglysestaker, kan du lese om det her.

Vi simpelthen elsker disse puffene, og de kan bokstavelig talt brukes over alt. Her laget vi en koselig krok hvor du for eksempel kan lese, nyte utsikten, nyte en kaffekopp eller samle venner for en hyggelig kveld.

På bad synes vi det er fint å mikse forskjellige tekstiler og mønster sammen med friske planter. Her har vi brukt såpedispenser fra Bloomingville sammen med deilige håndklær og kurver.

I Blekebakkens siste leilighet møter du en koselig sofakrok og spisegruppe i den åpne løsningen. Her har utbygger montert brytere og stikkontakter i sort for å skape en kul kontrast. Face 3 fra Anna Bülow finner du her, og A Quiet Reminder finner du her.

I de dype vinduskarmene laget vi en koselig lesekrok. Tenk å nyte morgenkaffen herfra med musikk på ørene og lyset som glimter gjennom vinduene.

Stort og deilig bad! Den fine såpedispenseren finner du i nettbutikken.

Nydelig utsikt fra Blekebakken. Her kan man virkelig drømme seg bort, så ikke gå glipp av visning av disse leilighetene denne uken.

Fortell oss gjerne i kommentarfeltet hva du ønsker å se mer av her på bloggen, og husk å følge oss på Instagram for daglige oppdateringer av stylinger og nyheter i nettbutikken.

Foto: Jarle Kysnes @el_rajk

7 Tips Til Å Henge Opp Bilder

Siden vi nå har poster week med 30% avslag på alle postere og veggpynt, får dere her 7 tips til å henge opp bilder! Tipsene er funnet på Dinside. Her finner du alle posterne på bildene under. Disse fra Anna Bülow er bare helt nydelige, og vi klarer ikke bestemme oss for hvilke vi liker best. Kjør på med ulike størrelser og motiver for å tilføre rommet det lille store ekstra. Kanskje du også vil prøve ut veggpynt i bomull fra House Doctor?

henge opp bilder på veggen

7 Tips Til Å Henge Opp Bilder På Veggen

 1. Ikke heng bildene for høyt på veggen; gå ut fra øyehøyde slik at blikket treffer omtrent i bildets sentrum.
 2. Har du mange bilder som skal henges opp, velg gjerne ensfargede vegger – mønstrete tapeter er mer krevende.
 3. Det kan være en fordel å gruppere bilder som har noe felles: Det kan være størrelsen på bildene, felles fargeskala, eller samme tema i motivet.
 4. Bildeopphenget skal balansere; bildene bør veie omtrent like mye på hver side av et tenkt midtpunkt. Tung i denne sammenheng betyr mørk og stor, mens lett betyr lyst motiv og lite format. Poenget er å skape harmoni.
 5. Sett bildene tett sammen, ikke la avstanden mellom bildene bli for store. La det være luft og bare vegger innimellom.
 6. Om du skal henge opp bilder over hverandre, heng gjerne de største og de tyngste motivene nederst.
 7. La bilder i grupper rette seg etter faste linjer, som rett underkant, rett overkant, rette kanter rundt en komposisjon med mange bilder, eller en rett linje gjennom motivene i bildene.

Glem heller ikke å tenke over belysningen; lek deg med lyset mot bildene til de blir fremhevet på riktig måte, og du finner den stemningen du er ute etter. Husk å tagge oss på Instagram @Boligstylisten_no, slik at vi får se resultatene dine ♥

Foto: Jarle Kysnes @el_rajk

DIY Betong lysestaker

God mandag! Da var det igjen duket for ukens DIY. I dette lille prosjektet er hovedingrediensen nok en gang betong! Surprise, surprise. Det er nok ingen hemmelighet at vi i Boligstylisten elsker betong, eller hva? Vi har det på vegg, møbler og pynt. Det er utrolig mye stilig man kan lage selv med betong, og det beste er at mange ting er utrolig enkle å lage også. Personlig er jeg ikke nevneverdig tålmodig med putlearbeid som krever presisjon og teknikk, så dette passet meg midt i blinken! Raskt og enkelt (å lage, ikke å vente på….). Du kan selvfølgelig bruke en annen ønskelig form, men melkekartong fungerte fint. Vi hentet ideen fra bloggen til Ida Røssland HER.

Form (melkekartong), Olje, Betong, Form å blande i, Rørepinne, Saks/Tapetkniv, Lyshylser, Sandpapir.

Slik gjør du:

 1. Klipp av toppen av melkekartongen ut fra hvor høy lysestake du vil ha. La gjerne kartongen være noen centimeter høyere enn du skal fylle opp til.
 2. Smør melkekartongen innvendig med litt olje slik at du lettere kan løsne betongen etterpå.
 3. Bland betongblandingen med vann etter anvisning på pakken, og få bort alle klumper. Bruk heller litt ekstra tid på å røre det helt glatt!
 4. Hell blandingen i formen, så høyt du ønsker.
 5. La det stå i noen minutter før du stikker en lyshylse ned. Dette får du tak i på Panduro. Man kan klare seg med å bruke et lys eller et rør til å lage hullet, men det anbefales ikke (hilsen noen med erfaring).. Det blir nok penest, og mindre arbeid, med en lyshylse. De finnes både til telys og stearinlys.
 6. Deretter er det bare å vente. Og vente. Ooog vente! Drypp litt vann oppi hver dag; da må du vente enda litt lenger, men til gjengjeld får du sterkere betong. Du kan forvente at dette tar cirka 4-5 dager.
 7. Klipp eller skjær bort melkekartongen, puss med sandpapir for å få kantene glatte og mal/spray hvis du vil dekorere de mer!

Hva synes dere? Det er mulig å kjøpe mindre pakker med sement, men hvis du ønsker å lage en del så er det mye bedre å kjøpe en stor sekk, da disse ofte koster mye mindre enn de små posene. Dette er ikke noe dyrt prosjekt; spesielt hvis du lager mange! Prøv deg frem med ulike størrelser og høyder, og tag oss gjerne på Boligstylisten_no på Instagram hvis du prøver det! Her kan du se lysestakene brukt i en av våre stylinger.

Ha en fin kveld videre, kjære lesere 🙂

Ukens boligstyling: Blekebakken 6 (del 1)

boligstyling

Velkommen til Blekebakken 6! Når vi jobber med boligstyling får vi sett utrolig mange boliger, og noen ganger besøker vi leiligheter som vi virkelig faller for. Det kan være beliggenheten som gjør det, historien, kvalitetene, utsikten eller sjarmen. Denne uken tar vi deg med inn i nettopp en slik bolig. I disse leilighetene på Skansen kunne vi flyttet rett inn!

boligstyling

Kero Eiendom har totalrenovert hele boligen, seksjonert ut fire leiligheter og pusset opp med fantastiske kvaliteter. Vi har foreløpig stylet to av leilighetene i bygget, og de er rett og slett så bra at vi må vise dere begge to denne uken. Leilighetene ligger til salgs ved Einar Strand i PrivatMegleren. Visning onsdag 26.juli.

boligstyling

I byggets øverste leilighet finner du denne godbiten. Fantastiske kvaliteter i alt fra gulv, kjøkken, belysning og planløsning. Her har vi stylet med grønt og gulldetaljer for å fremheve den luksuriøse følelsen. Gullstoler og lampe fra Bloomingville. Gulvteppe og sofamoduler fra House Doctor. Du finner alt i nettbutikken.

boligstyling

Vase og sofabord fra House Doctor. Sidebord i gull fra Bloomingville.

boligstyling

boligstyling

boligstyling

boligstyling

Vi elsker dette soverommet! Til deg som måtte lure, så er veggene malt i Evergreen fra Jotun. Verdens kuleste lampe fra House Doctor finner du her. Sengeteppet og bildet finner du også i nettbutikken.

boligstyling

boligstyling

Vi elsker virkelig denne unike trappen!

boligstyling

boligstyling

Stort og fint bad. Frisk opp badet med planter, deilige håndklær og fine pleieprodukter. Såpedispenser i betong finner du her, og pimpstein finner du her. Vi har tidligere skrevet et innlegg på bloggen om hjemmespa fra Meraki. Sjekk det ut her.

boligstyling

I den andre leiligheten i Blekebakken kan du nyte morgenkaffen til denne fantastiske utsikten over Bergen. Ball lampe fra House Doctor finner du i nettbutikken. Det fine karaffelsettet finner du her.

boligstyling

boligstyling

boligstyling

Romslig stue med god plass til både sofa og lesekrok. Puff og gulvlampe fra Bloomingville, sofabord fra House Doctor.

boligstyling

Walk-in garderobe ved siden av hovedsoverommet. Denne leiligheten må være alle jenters drøm!

boligstyling

Leilighetens andre soverom har fått en praktisk garderobenisje. De fine trekassene finner du i nettbutikken. Disse kan virkelig brukes til alt og henges opp om nødvendig.

Hva syns dere om Blekebakken 6? Er dere like bergtatt som oss?
Husk visning førstkommende onsdag.

Følg oss gjerne på Instagram. Der legger vi daglig ut innlegg og stories fra ukens boligstyling og prosjekter.

Foto: Jarle Kysnes @el_rajk

 

Slik får du hotellfølelsen på soverommet

Det er noe med hotellrom som gir en ro i sjelen. Joda, litt av grunnen må nok tillegges det faktum at det er gjerne er forbundet med ferie. Men flotte hotellrom er også ofte innredet på en harmonisk måte som får deg til å slappe av. Soverommet skal være en frisone for god søvn og avslapping, og med enkle grep kan du forvandle soverommet ditt til å gi deg den samme følelsen. Vi gir deg tipsene i dette innlegget!

Bilde

Mal en fondvegg

Å male veggen bak sengen er en favoritt hos meg. Litt maling kan gjøre underverker! Et malingsspann og -kost, litt musikk og kanskje en god venn er alt som skal til. Og en liten dose tålmodighet, da. (Kan noen vennligst finne opp maling som tørker med en gang?)

Kjøp eller lag en hodegavl

Ikke helt nødvendig hvis du har en fondvegg, men fortsatt veldig fint og ikke minst behagelig. Hodegavler kan kjøpes mange steder, eller lages selv! Eksempler på hvordan å lage det selv finner du her, her og her.

Vegglamper

.. eller bordlamper, så klart! Personlig er jeg veldig glad i vegglamper, da det ser ryddig ut og frigjør plass på nattbordet, men det er smak og behag.

Nattbord på hver side av sengen 

Dette er selvfølgelig veldig praktisk dersom man er to i sengen! Men selv hvis du bor alene, gir det et symmetrisk uttrykk som bidrar til å gi den litt eksklusive følelsen. HER finner du et stilig nattbord fra Bloomingville som akkurat nå er 30 % avslag på!

Lange, heldekkende gardiner

Du trenger ikke ha store og lange vinduer for å få til dette. En gang var vi hos en stylingkunde som hadde helt normale vinduer, men likevel hadde hengt opp lange gardiner som kunne dekke hele veggen. Det var utrolig stilig og en viktig bidragsyter til luksusfølelsen!

Lukket oppbevaring

En viktig del av å føle seg avslappet er å ikke være omringet av rot. Det finnes mange flotte kommoder og systemer som bidrar til å holde rotet ute av synet. Personlig er jeg veldig fan av å sette flere lave kommoder ved siden av hverandre langs en vegg. Oppå kan du ha puter og bruke det til en avslappingssone, eller for eksempel henge opp bilder på veggen over?

Hotellputer og deilig sengetøy

Noe av det beste med hotellrom må jo være de store og små putene, og det behagelige sengetøyet. Velg sengetøy som ikke blir klamt, gå for naturlige fibre i stedet for syntetiske. 100 % bomull og/eller lin. Jeg har kjøpt mye billig sengetøy gjennom årene, og det åpnet seg en ny verden for meg da jeg ble oppmerksom på hvor store forskjeller det er i kvalitet. Det trenger ikke å være så dyrt, men god kvalitet på sengetøyet gjør virkelig underverker for søvnen! Og det er ikke noe poeng i å investere tid og penger i å gjøre soverommet luksuriøst, hvis du ligger i klamt og ubehagelig sengetøy… HER finner du også et nydelig sengeteppe i lin å hive over sengen. Et superfint utvalg av putetrekk finner du HER.

Tag oss gjerne i dine bilder på Instagram med @boligstylisten_no, enten det er gjør-det-selv-prosjekter eller interiørbilder! Ha en nydelig dag 🙂

DIY Knagger i betong

Da var det klart for ukens DIY, og denne uken har vi laget noe fint og praktisk til kontoret! Eller rettere sagt, entreen. Vi har nemlig laget våre helt egne knagger til å henge jakker og vesker på, og det ble vi så fornøyde med at vi selvfølgelig deler fremgangsmåten med dere.

Du trenger mest sannsynlig ikke å kjøpe all verdens – vi hadde det meste i skuffer og skap på kjøkkenet. Ingrediensen er en pose betong (for eksempel denne), som du blander med vann. Ellers trenger du noe til å blande betongen i, en rørepinne og en form; Vi prøvde først med lyspærer, men det viste seg å være umulig å hule de ut og dermed byttet vi over til glass. Uansett hva du velger, bør det ikke være noe du er spesielt glad i, ettersom det skal knuses til slutt! Ellers trenger du noen skruer og gjerne ståltråd eller noe annet som du kan knyte rundt for å armere skruen.

Du trenger: Betong, isboks, rørepinne, glass, skruer, ståltråd, sandpapir:

 1. Gjør klar skruene med ståltråden rundt. Knyt eller surr den slik at du får noen cm med tråd stikkende ut på hver side.
 2. Deretter blander du betongen og rører godt til den får perfekt konsistens uten klumper.
 3. Hell det over i glassene, trykk skruen litt ned og dekk godt til rundt skruen med betong. Betongen skal være fast nok til at skruen ikke synker ytterligere ned.
 4. Prøv å få til en helt jevn overflate, ettersom denne skal inn mot veggen. Det er ikke krise om den er litt ujevn, da den kan files etter at den har tørket (men da helst før den er 100 % herdet).
 5. Så er det bare å vente! Drypp litt vann i hver dag for å få sterkere betong. La det stå og herde i minst 72 timer. Vi lot det stå utendørs og ventet 4 dager før vi knuste glassene. Selv ikke da var de helt ferdig, selv om de hadde stivnet!
 6. Når betongen er ferdig herdet, knuser du glasset, forsiktig! Her er det om å gjøre å ikke ødelegge betongen, kun glasset, så du må selvfølgelig ikke kaste glasset i bakken.. Og ikke minst; knus det i en pose, slik at det ikke flyr glassbiter alle veier! Vi tok det i en pose, og brukte en tang til å slå forsiktig på utsiden av posen, mot glasset, for å knuse det flere steder før vi til slutt fikk fjernet alt glass. Vær forsiktig så du ikke kutter deg; du kan godt bruke hansker om du har det, da det er fort gjort å få små glasskår i fingrene.

Dette er altså resultatet! Vi brukte en fil og litt sandpapir til å få det litt jevnere på den flate siden som skal inn mot veggen, men at den er litt røff i kantene ellers er bare fint!

Dette kan du male, spraymale eller gjøre ingenting med! For å feste det, er det lurt å forborre et hull og deretter skru hele knaggen inn til den sitter perfekt. Voilá! Det kommer selvfølgelig et nytt innlegg når vi har gjort ferdig entréen og fått disse på veggen!

Ønsker dere alle en strålende mandag, og psst; 

Ukens bolig: St.Halvardsvei 15

Velkommen til en ny spalte på bloggen vår. I “ukens bolig” vil du få ta del i en av ukens stylinger.

Denne uken har vi vært så heldige å få style en strøken, nyoppusset leilighet på Kronstad. Leiligheten, med sine to soverom, åpen løsning mellom stue og kjøkken og store vindusflater er perfekt for både studenter og familier. Den lyse parketten og listefrie vinduer gir virkelig leiligheten et løft. Alt i leiligheten er pusset opp i 2017 og legges snart ut for salg.

I stuen plasserte vi dette deilige gulvteppet fra Bloomingville sammen med en ullsofa fra Bolia. Vi pyntet det opp med puter, pledd og planter. Husk at vi denne uken har 25% rabatt på alle vaser og potter. Den på bildet finner du her.

De naturlige fargene fra furugulvet går utrolig godt sammen med grønt. På hovedsoverommet har vi fokusert på den gode størrelsen på rommet. Her er det god plass til både seng og en koselig lesekrok. Hengepotten finner du her.

Innred barnerommet med et koselig tipitelt der barna får frie tøyler til å leke. På barnerommet har vi brukt elementer som passer godt for barn. Bokstavputer, verktøy og porselenkaktus fra Bloomingville.

Kjøkkenet freshet vi opp med friske urter og matvarer. Du finner alle produktene fra Nicolas Vahè i nettbutikken. Vi gjorde tidligere en grillkampanje med produktene som du kan lese om her.

Oppvaskhåndkle kommer i pakker på to, og du finner dem her.

I entreen blir du møtt av dette bordet. Den lille prikken over i’en er veggpynten over bordet.

 

Vil dere se flere av boligene vi styler? Vi gleder oss til å vise dere neste ukes boliger. Da har vi mange spennende prosjekter. Følg oss gjerne på Instagram for daglige oppdateringer.

Ønsker dere alle en riktig fin helg!

Plukk helgebuketten i naturen

Man trenger ikke alltid å kjøpe friske blomster til helgen! Nå i sommer er det så grønt og frodig ute at du finner blomster nesten hvor enn du går. Vi tok det hele som en liten lørdagsaktivitet, og gikk langs veien for å plukke blomster ♥ Så koselig! Nå tok vi for det meste med oss smøblomster, men man være heldig og finne utrolig mange fine farger! Vi kjørte blant annet forbi nydelige blåklokker.

For å feire nettopp sommer, natur og ikke minst blomster i alle farger og fasonger, kjører vi rett og slett på med rabatt på vaser! Alle vaser får du nå til 25 % redusert pris, hele uken. Kanskje du finner en ny favoritt? Mine personlige favoritter finner du på bildene under.

Disse to flerfargede vasene er fra HouseDoctor, og bare så utrolig fine! Den minste er håndlaget av papp og papir, noe jeg ikke helt klarer å fatte, for den føles egentlig bare ut som litt lettere stål. Det er ingen tvil om at den er utrolig stilig i alle fall! Ordinær pris er 349 kroner, men denne uken koster den kun 259 kroner! Direktelink HER.

Den store vasen er også helt utrolig fin, og vi falt pladask for den da vi var på innkjøpsmesse i Oslo! Denne er laget av stål, så den er noe tyngre enn den andre, men absolutt ikke tung. Den trenger jo forsåvidt ikke blomster, for den er virkelig en dekorasjon i seg selv. Ikke koster den skjorten heller. Ordinær pris er 289,- og nå er den altså på tilbud til kun 217,-! Du finner den HER.

Disse flotte vasene er fra SögneHOME. De er så enkle og fine, og passer inn overalt. Vi bruker de titt og ofte i våre stylinger 🙂 Vi har tre ulike størrelser av vaser fra SögneHOME i noen ulike farger. Den hvite på bildene er den minste, som ordinært koster 249 kroner (nå 187 kroner). Den finner du HER. Den lysegrå er den store versjonen, som koster 299 ordinært, og nå kun 225. Den finner du HER. Vi har den også i mørkegrå matt.

Vi har også flere vaser på lager, blant annet mange fine keramikkvaser fra Bloomingville. Klikk HER for å se hele utvalget.

DIY: Lærhyller / håndtak

Meraki romspray HER – Meraki diffuser HER

ViaMartine poster HER – SögneHOME liten vase HER – SögneHOME stor vase HER

Slik gjør du

For å lage akkurat disse, trengte vi ikke all verdens ettersom Panduro selger ferdige pakker med alt man trenger utenom lærremsene. Dette var de eneste lærremsene Panduro hadde inne da vi var der, men du kan alltids gå andre steder og få tak i ulike farger, lengder og bredder! Vi valgte å ikke klippe noe av disse remsene på 50 cm, så dette er lengden du får uten å klippe de. Håndtakene kan være veldig fine å ha litt kortere også!

Bakpå pakken er det vist hvordan man enkelt kan lage hullene. Det medfølger også et underlag (den svarte sirkelen på bildet over). Alt du skal gjøre er å brette remsen slik du vil, legge den ned på underlaget og banke hullet gjennom med “pinnen”. Vi prøvde først med baksiden av tapetkniven, men innså raskt at vi måtte ha hammer 😉

Når dette er gjort, tar du gjennom “skruen” og låser den på andre siden. Voilá!

Utfordringen med akkurat dette settet er å henge det opp, ettersom det ikke er noen skrue som man kan skru gjennom. Vi løste det ved å tre hyssing gjennom og heller knytte dette fast i spikre på veggen.

Her er det kun fantasien som setter grenser. Vi hadde i utgangspunktet tenkt å bruke en vanlig hylleplanke, men da vi fant en vedkubbe prøvde vi det ut i stedet! Reimene kan også brukes til å oppbevare blader for eksempel; bare rull de sammen og tre de innpå 🙂

Når det gjelder håndtakene, er dette litt vanskeligere! For å illustrere resultatet har vi brukt teip på baksiden. Dette fungerer selvsagt ikke som en løsning for å feste håndtakene. Her vil det beste alternativet være å bruke en valgfri bolt eller skrue (fra for eksempel Clas Ohlson). Denne kan du da skru direkte gjennom døren, og låse med en mutter på andre siden. Da er det nok enklere å bare bruke en hulltang. Resultatet blir cirka slik:

Som sagt er det også veldig fint med litt kortere remser til håndtak! Hva synes dere?

Tag oss på Instagram hvis dere prøver det ut selv! @Boligstylisten_no

Grill perfekt fisk med Nicolas Vahé

Grill med Nicolas Vahé

Vi har vært i parken og grillet! Dere kan tro det var mange som var misunnelige på oss med så mye fisk, grønnsaker og det aller beste tilbehøret fra Nicolas Vahé. Men ikke vær redd, vi gir dere tipsene til det perfekte grillede måltidet, og dere får så klart kjøpt alt vi har brukt til rabatterte priser ut denne uken!

STJEL STILEN (ikke alle produktene er de faktiske på bildet):

Lykter fra Sögne HOME (HER).
Gulvteppe fra House Doctor (HER).
Serveringsbrett fra Bloomingville (HER).
Flerfarget vase fra House Doctor (HER).
Glasskrukke fra Bloomingville (HER).
Potter fra House Doctor (HER).
Keramikkvase fra Sögne HOME (HER).
Ullpledd fra Bloomingville (HER).

Prepp fisken

Ta litt olje og salt på fisken, og legg en klatt fra en av disse deilige pestoene inni, gjerne med litt dill også.
Salt – den hemmelige blanding (HER) – Olivenolje med provencekrydder (HER) – Pesto med krydret ratatoille (HER) og svarte oliven og basilikum (HER) – Sennep (HER).

På grillen

Vi grillet 3 ulike typer fisk, og som tilbehør på grillen la vi gulrøtter, sitroner og asparges. Kun fantasien setter grenser! Om du bruker noe som helst tid foran TV, er det vel nærmest umulig å unngå KIWI sin reklame med grill-Tina. Men, hun har jo et godt poeng; alt kan grilles! Grilling setter en fantastisk god smak på alt av både grønnsaker og kjøtt. Paprika, squash, løk, sopp, mais, ananas… Mm, vann i munnen!

Så hvordan grille fisk? Det er i grunnen veldig enkelt. Pass på at grillen er god og varm. Legg så fisken på grillen, med eller uten folie. Legg den på folie hvis du er redd den skal svi seg – der kan du legge på masse grønnsaker også. Ikke pakk inn fisken, bare legg den på et stykke aluminiumsfolie. Ta på lokket for å hindre oppflamming og at fisken blir brent. Bruk så et steketermometer for å være sikker på at du får en perfekt grillet fisk! Ta fisken når den når 55 grader, da er den fortsatt god og saftig.

Og selvfølgelig; ikke glem å ta på sitron, krydder og pesto fra Nicolas Vahé!

Tilbehør

Det slår vel aldri feil med en deilig salat på siden, og hvis du synes salat er litt kjedelig, har vi det perfekte tilskuddet for å sprite den opp! Velg mellom våre tre ulike salatdressinger og tre ulike toppinger! Av dressinger finner du hvitløk, oregano og balsamico (HER), røkt hvitløk og pepper (HER) og honning og sennep (HER). Toppingene består av frøblanding (HER), solsikkefrø og tranebær (HER) og fiken, nøtter og rosiner (HER).

Se hele utvalget fra Nicolas Vahé HER. Vi har 20 % avslag på alt hele uken 😀

Slik lager du en koselig piknik

PIKNIK I PARKEN

Det skal ikke all verdens til for å gjøre piknik skikkelig koselig! Mange av oss er generelt litt for dårlige til å benytte oss av de fantastiske parkene vi har her i landet, og da sikter jeg kanskje spesielt til Bergen og den flotte Nygårdsparken! Det var nemlig her vi laget til piknik og grillet masse godt i forrige uke. For en perle!

Våre tips til en vellykket piknik

Piknik i seg selv er et enkelt konsept, og skal ikke være vanskelig å få til. Det viktigste er nok godt humør og noe godt å bite i! Legg også gjerne litt innsats i å finne et fint sted å være, som for eksempel en fin park eller en litt “privat” strand. Vil du gjøre det ekstra koselig, anbefaler vi definitivt å ta med et deilig teppe og noen puter – dette gjør hele opplevelsen hakket mer behagelig også! Vil du virkelig gjennomføre det, kan du bare ikke slå feil med noen lanterner. De gjør seg også virkelig godt på hjemmebane når mørket har senket seg, og skaper en utrolig fin stemning! Er du glad i å ta bilder, setter disse også prikken over i’en. Vi har brukt lanterner fra House Doctor som du får kjøpt HER fra kun 49 kroner.

Piknik-maten

Noe godt å drikke er alfra omega, spesielt på en varm sommerdag. Ta med en flaske vin eller en deilig limonade fra Nicolas Vahé som akkurat nå er på tilbud! Rabarbra og bringebær kan kjøpes HER og ingefær og lime kan kjøpes HER. Ikke glem kjølebagen! 🙂 Hvis du ikke skal grille, er det veldig greit å lage noe godt på forhånd; som salat eller sandwich. Gjerne også ost og kjeks! Dersom du er på et sted hvor det er lov til å grille, er det lite som slår det. Da må du se blogginnlegget vårt om grilling som kommer i morgen! 🙂

Sjekkliste til pikniken

♥ Tepper og puter ♥ Mat, drikke og flaskeåpner
♥ Bestikk, fat, kopper (vanlig eller engangs) og servietter
♥ Kjølebag ♥ Engangsgrill og lighter/fyrstikker

Listen kan så klart variere, men har du husket alt det ovennevnte, har du forhåpentligvis alt du trenger ♥

6 steg til hjemmespa med Meraki denne uken

Denne uken har vi 20% rabatt på alt fra Meraki! Skjem deg selv bort og lag hjemmespa med organiske, pleiende og velduftende produkter. Vi testet alt hos Meraki i januar, og dette er virkelig deilige produkter som vi har gledet oss til å kunne tilby dere. Dette er det perfekte tidspunktet for å pleie huden skikkelig, og ikke minst klargjøre den for det som, forhåpentligvis, blir en fin og solrik sommer! Du finner alt fra Meraki HER.

SPA-KVELD HJEMME

ALLE PRODUKTENE ER LINKET I LISTEN

DUFT
Først av alt; spray badet med en avslappende romduft! Velg mellom 3 dufter: sandeltre og jasmin, hvit te og ingefær eller fiken.

KLARGJØRING
Tørrbørst kroppen med en av våre naturlig kroppsbørster av lønnetre for å booste blodsirkulasjonen. Dette er altså, som navnet tilsier, børsting av huden i tørr tilstand! Børst mot hjertet med sirkelbevegelser, men ikke så hardt at du skraper opp huden. Dette er det første steget for å få huden til å skinne!

RENS
Tapp et bad, slapp av og vask hele kroppen med en av våre tre dusjsåper som kommer i duftene Linen Dew, Silky Mist og Cotton Haze.

SKRUBB
Velg mellom den deilige skrubben med havsalt eller salt- og oljeblanding. Dette fjerner døde hudceller og klargjør huden for neste steg, som er fuktighet. Til ryggen har vi en fantastisk, lengre svamp som gjør at du lett kommer til og får renset huden der også, noe som kan være veldig utfordrende! Til føtter anbefaler jeg en pedikyrstein etter et mykgjørende bad. Disse har vi i svart og grå, og de utfører mirakler på hard hud.

FUKTIGHET
Smør inn hele kroppen med enten bodybutter eller en bodylotion, som du også finner i luktene Linen Dew, Silky Mist og Cotton Haze. Til hendene påfører du en pleiende krem (Linen Dew, Silky Mist og Cotton Haze). Så til favoritten; Føttene! Disse er nå skrubbet og klare for en mykgjørende fotkrem, før du avslutter med de magiske fuktighetssokkene. Disse er virkelig en favoritt her i Boligstylisten og MÅ bare prøves – føttene dine vil takke deg..! De kan brukes igjen og igjen, opp til hele 50 ganger!

SLAPP AV
Avslutt med å sette frem en deilig diffuser, sett deg i sofaen med en deilig kopp te eller hva du foretrekker mens du lar sokkene virke og skuldrene senke seg enda mer! Etter litt me-time og selvpleie vil du forhåpentligvis føle deg både energisk og fresh. Da kan sommeren og solen bare komme!

Read More

Rengjøringstips og gode rutiner

tips

Etter dine nære og kjære, er boligen sannsynligvis det mest verdifulle du har. Gode rutiner på vasking og vedlikehold kan spare deg for tid og penger senere – og i tillegg er det jo så mye hyggeligere å oppholde seg i et rent hjem! Vi vet selvfølgelig at det kan være en stor utfordring å holde boligen ryddig og ren til en hver tid, og hvis vi tar barn inn i likningen blir det vel nærmest umulig.

Visste ting bør man likevel tilstrebe å få gjort i løpet av året, i tillegg til den daglige “shiningen” med rydding og vasking etter behov. Dette er ikke en fasit på når ting skal utføres eller en uttømmende liste (og den er heller ikke laget for å gi noen dårlig samvittighet..). Det er rett og slett bare et lite hjelpemiddel i denne jungelen av ting som skal gjøres over tid, slik at man kan bruke den som utgangspunkt, eller bare ta en sjekk nå og da. Og la oss være ærlig – det er mer motiverende å se på rengjøringstips pyntet opp med Anna Bülow sine illustrasjoner vel? ❥ Listen kan lastes ned i PDF-format – link ligger under bildet.

rengjøringstips

Last ned bildet i PDF-fil HER: Rengjøringsrutiner

Noe du savner på listen? Kommenter under og del tipsene dine med oss og lesere ♥

DIY “marmorbord”

Marmor har kommet for å bli, og det er vi utrolig glade for. Med enkle grep har vi gjort om et enkelt sofabord til et supermoderne “marmorbord” som passer perfekt inn i den nordiske stilen. Finn ut hvordan du gjør om ditt sofabord kjapt og rimelig – vi viser deg hvordan i vår DIY!

Du trenger:

Bord, vårt er fra IKEA
Kontaktplast, disse fant vi på Panduro Hobby
Spraymaling
Saks

Før du begynner:

Vask av bordplaten med vaskemiddel og vent med folieringen til bordplaten er helt tørr.

Slik gjør du:

1. Legg kontaktplasten på bordet du ønsker å foliere. Mål opp så du har et par centimeter ekstra.

2. Klipp til ønsket lengde.

3. Ta av papiret på baksiden av kontaktplasten og stryk folien på bordplaten. Sørg for å presse ut alle luftbobler mens du stryker.

4. Klipp til et hakk i hvert hjørne av kontaktplasten og brett dem innover slik at du får fine hjørner på bordplaten.

5. Spray understellet av bordet med spraymaling. Vi fjernet avishyllen som fulgte med bordet for å få et enklere preg. Husk å dekke til underlaget eller spray på et område som tåler litt maling. Spray flere tynne strøk for å unngå rennemerker.

Vent med å legge bordplaten på til understellet er tørt. Voilà!

 

Fikk du lyst til å prøve deg på foliering? Tagg oss gjerne på Instagram med ditt DIY-prosjekt. Vi gleder oss til å se deres kreative prosjekter!

Følg bloggen på Bloglovin

Sögne Home

Skjærefjøler og boller i mangotre fra Sögne Home.

skjærefjøler og boller i mangotre søgne home

Norsk design av interiør til den bevisste skandinaviske kunde

skjærefjøler og boller i mangotre søgne home

Vi var så heldige at vi fant Sögne Home på Oslo Design Fair i januar, og falt pladask for disse ubehandlede skjærefjølene og bollene i mangotre. De løfter ethvert kjøkken og kan brukes til alt – frokost, lunsj, ostefat, tapas.. Kun fantasien setter grenser her; kombinér gjerne med noen av våre deilige produkter fra Nicolas Vahé for skikkelig hverdagsluksus!

skjærefjøler og boller i mangotre søgne home

skjærefjøler og boller i mangotre søgne home

skjærefjøler og boller i mangotre søgne home

Bollene selges samlet og de finner du her. Skjærefjølene finner du her.

skjærefjøler og boller i mangotre søgne home

 

HOI ullpledd

Se denne fantastisk deilige sengen, stylet av vår interiørstylist Julie! Puter slår aldri feil, og dette nydelige pleddet i lammeull finner du i vår nettbutikk. Det er fra HOI by Cottage Wool, et sosialt entreprenørskap som vi var så heldige å møte på i Oslo. Det kan forresten både brukes som ullpledd og sjal, og føles helt utrolig mykt mot huden! For oss var det “love at first touch”.. Produktene fra HOI er laget med en nedarvet vevekunst i India, og penger fra salg går i potten til veverne som jobber med det i byen. Vi har bestilt inn et par av disse, som du kan sikre deg her.