Boligstyling

Skal du selge boligen din i Bergen eller omegn? Vi har god erfaring med boligstyling! Våre interiørkonsulenter kan tilby alt fra veiledning til del- eller fullstyling. På denne måten får du vist frem det fulle potensialet i boligen din, både i annonsen og på visning. Vi kombinerer de fineste produkter fra nettbutikken med andre stilfulle og unike gjenstander for å fremheve akkurat din bolig på markedet, slik at du får den beste prisen. Følg oss på Instagram (@boligstylisten_no) for å se bilder av boligstyling utført av oss!

Last ned gjeldende priser og betingelser for boligstyling her:

Priser og vilkår 2018

 

Veiledning:

Vi besøker deg og sammen ser vi på alle rommene i huset. Vi kommer med tips til boligstyling, møblering, farger og triks for at boligen din skal se best mulig ut etter dine forutsetninger.

Delstyling:

For deg som har fine møbler, men mangler siste finish. Delstyling inkluderer pyntegjenstander, tekstiler, belysning og eventuelt mindre møblement som gjør boligen mer innbydende for potensielle kjøpere.

Fullstyling:

Her får du den komplette pakken av våre interiørkonsulenter. Vi bruker moderne møbler fra kvalitetsleverandører, og i samråd med megler tilpasser vi interiøret til nettopp din bolig og dens målgruppe.

Har du spørsmål vedrørende boligstyling er det selvfølgelig helt uforpliktende å ta kontakt med oss! Last ned vår PDF med prisliste og betingelser øverst.