DIY: Salongbord

Ettersom jeg snart flytter i helt ny leilighet, er jeg stadig på jakt etter kreative løsninger jeg kan utforske. Jeg kom over dette salongbordet og falt for det umiddelbart. Så stilig og enkelt! Denne lille guiden forutsetter en ferdig behandlet treplate, og da er det ikke mye arbeid som gjenstår.

Idé og bilder hentet fra iSpyDIY

Du trenger

Treplate
Drill
Hårnålsben

Bordben

Etter å ha “googlet” meg halvt ihjel etter slike bordben, fant jeg til slutt(!) ut at det kalles hårnålsben. Da ble oppgaven litt enklere; på Panduro får man nemlig tak i hårnålsben til en veldig rimelig pris. De er ikke identiske med de på bildet, men er 45 cm høye og koster overkommelige 299,- for en 4-pakning. HER finner du de. Disse er hvite, men kan enkelt sprayes svarte, eller annen ønsket farge! De har forøvrig en maks belastningskapasitet på 50 kg.

Ønsker du andre alternativer, finner du et litt større utvalg HER på den danske nettsiden SESU. Jeg kan tenke meg at disse muligens tåler litt flere kilo, men det tør jeg ikke love ettersom det ikke er oppgitt! Prisen her er dog mye høyere, og vær generelt obs på mva. (og eventuell toll) når du bestiller fra utlandet.

 

Montering

Skruer følger med både fra Panduro og SESU, og du trenger dermed kun drill for å montere. Legg bordplaten “på rygg” og skru bordbena der du ønsker å ha dem. Voilá!

Husk å tagge oss på Instagram med deres prosjekter! #boligstylistenno @boligstylisten_no

God helg alle sammen ♥