Gaveinnpakning med naturtema

God mandag! Hjelpes, som tiden flyr. Vi har allerede kommet til 11.desember, og det er kun 13 korte dager igjen til jul. I løpet av helgen har byen blitt forvandlet til et hvitt eventyr! Det setter fart på julestemningen for min del i alle fall, og jeg håper det varer til jul (men deretter kan det gjerne forbli på fjellet..)!

Er det flere enn meg som er langt fra ferdig med julegavehandelen? Jeg er alltid ute i siste liten, noe som i utgangspunktet er greit nok, men det hender det går på bekostning av innpakkingen. Joda, papiret skal jo rives av på julaften, men jeg synes likevel det er hyggelig å legge litt ekstra omtanke i innpakningen også! For oss interiørentusiaster er det vel heller ikke til å stikke under en stol at disse gavene gjør seg ekstra godt under granen.

Disse nydelige krydderkvernene (link) i behagelige farger og enkelt design fra MENU er den perfekte gaven. For ikke å snakke om enkle å pakke inn! I min tid som pakkehjelp på ulike storsentre i Bergen i juletider, fikk jeg virkelig brynet meg på alt fra sykler til reinsdyr og gyngehester.. Jeg må si at jeg foretrekker harde, firkantede pakker! De har det beste potensialet for kreativ og fin innpakning etter min erfaring 😉

Årets inspirasjon er hentet fra naturen. Til/fra-lappene og trekulene er fra Panduro, mens papir, bånd og hyssing er fra Lagerhaus. Busker, grener, bark og kongler finner du utendørs (men du kan faktisk også kjøpe dette på Søstrene Grene).

Jeg følte meg nesten litt halvkriminell da jeg en tidlig morgen før jobb – fullt innpakket i vinterjakke, en liten svart lue og svære hansker – klippet og rev fra mine egne busker, mens jeg samtidig holdt meg fast for å ikke fly avgårde på grunn av den enorme vinden. Det var nok et syn for naboene! Vel verdt det, da. På kontoret satt vi på litt julemusikk og pakket gaver til den store gullmedaljen. Bruk gjerne en kombinasjon av både hyssing og bånd på pakkene. Dekorer med elementer fra naturen, og kanskje noe godteri? Vi kjøpte noen klassiske røde og hvite sukkertøystenger fra Søstrene Grene og pyntet med disse.

Jeg har forståelse for at det ofte kan bli mange gaver å pakke inn og svært lite tid å gjøre det på, med alle andre forberedelser! Det er ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for å benytte seg av pakkehjelpen på sentrene, det skal sies (ikke sjelden jeg gjør det selv). Skulle du derimot finne noen julegaver her inne, kan du legge en liten kommentar til bestillingen din, så pakker vi den fint inn for deg!

Det viktigste er uansett å nyte adventstiden – den går jo så fort! Ha en strålende uke 🙂