Grill perfekt fisk med Nicolas Vahé

Grill med Nicolas Vahé

Vi har vært i parken og grillet! Dere kan tro det var mange som var misunnelige på oss med så mye fisk, grønnsaker og det aller beste tilbehøret fra Nicolas Vahé. Men ikke vær redd, vi gir dere tipsene til det perfekte grillede måltidet, og dere får så klart kjøpt alt vi har brukt til rabatterte priser ut denne uken!

STJEL STILEN (ikke alle produktene er de faktiske på bildet):

Lykter fra Sögne HOME (HER).
Gulvteppe fra House Doctor (HER).
Serveringsbrett fra Bloomingville (HER).
Flerfarget vase fra House Doctor (HER).
Glasskrukke fra Bloomingville (HER).
Potter fra House Doctor (HER).
Keramikkvase fra Sögne HOME (HER).
Ullpledd fra Bloomingville (HER).

Prepp fisken

Ta litt olje og salt på fisken, og legg en klatt fra en av disse deilige pestoene inni, gjerne med litt dill også.
Salt – den hemmelige blanding (HER) – Olivenolje med provencekrydder (HER) – Pesto med krydret ratatoille (HER) og svarte oliven og basilikum (HER) – Sennep (HER).

På grillen

Vi grillet 3 ulike typer fisk, og som tilbehør på grillen la vi gulrøtter, sitroner og asparges. Kun fantasien setter grenser! Om du bruker noe som helst tid foran TV, er det vel nærmest umulig å unngå KIWI sin reklame med grill-Tina. Men, hun har jo et godt poeng; alt kan grilles! Grilling setter en fantastisk god smak på alt av både grønnsaker og kjøtt. Paprika, squash, løk, sopp, mais, ananas… Mm, vann i munnen!

Så hvordan grille fisk? Det er i grunnen veldig enkelt. Pass på at grillen er god og varm. Legg så fisken på grillen, med eller uten folie. Legg den på folie hvis du er redd den skal svi seg – der kan du legge på masse grønnsaker også. Ikke pakk inn fisken, bare legg den på et stykke aluminiumsfolie. Ta på lokket for å hindre oppflamming og at fisken blir brent. Bruk så et steketermometer for å være sikker på at du får en perfekt grillet fisk! Ta fisken når den når 55 grader, da er den fortsatt god og saftig.

Og selvfølgelig; ikke glem å ta på sitron, krydder og pesto fra Nicolas Vahé!

Tilbehør

Det slår vel aldri feil med en deilig salat på siden, og hvis du synes salat er litt kjedelig, har vi det perfekte tilskuddet for å sprite den opp! Velg mellom våre tre ulike salatdressinger og tre ulike toppinger! Av dressinger finner du hvitløk, oregano og balsamico (HER), røkt hvitløk og pepper (HER) og honning og sennep (HER). Toppingene består av frøblanding (HER), solsikkefrø og tranebær (HER) og fiken, nøtter og rosiner (HER).

Se hele utvalget fra Nicolas Vahé HER. Vi har 20 % avslag på alt hele uken 😀