6 steg til hjemmespa med Meraki denne uken

Denne uken har vi 20% rabatt på alt fra Meraki! Skjem deg selv bort og lag hjemmespa med organiske, pleiende og velduftende produkter. Vi testet alt hos Meraki i januar, og dette er virkelig deilige produkter som vi har gledet oss til å kunne tilby dere. Dette er det perfekte tidspunktet for å pleie huden skikkelig, og ikke minst klargjøre den for det som, forhåpentligvis, blir en fin og solrik sommer! Du finner alt fra Meraki HER.

SPA-KVELD HJEMME

ALLE PRODUKTENE ER LINKET I LISTEN

DUFT
Først av alt; spray badet med en avslappende romduft! Velg mellom 3 dufter: sandeltre og jasmin, hvit te og ingefær eller fiken.

KLARGJØRING
Tørrbørst kroppen med en av våre naturlig kroppsbørster av lønnetre for å booste blodsirkulasjonen. Dette er altså, som navnet tilsier, børsting av huden i tørr tilstand! Børst mot hjertet med sirkelbevegelser, men ikke så hardt at du skraper opp huden. Dette er det første steget for å få huden til å skinne!

RENS
Tapp et bad, slapp av og vask hele kroppen med en av våre tre dusjsåper som kommer i duftene Linen Dew, Silky Mist og Cotton Haze.

SKRUBB
Velg mellom den deilige skrubben med havsalt eller salt- og oljeblanding. Dette fjerner døde hudceller og klargjør huden for neste steg, som er fuktighet. Til ryggen har vi en fantastisk, lengre svamp som gjør at du lett kommer til og får renset huden der også, noe som kan være veldig utfordrende! Til føtter anbefaler jeg en pedikyrstein etter et mykgjørende bad. Disse har vi i svart og grå, og de utfører mirakler på hard hud.

FUKTIGHET
Smør inn hele kroppen med enten bodybutter eller en bodylotion, som du også finner i luktene Linen Dew, Silky Mist og Cotton Haze. Til hendene påfører du en pleiende krem (Linen Dew, Silky Mist og Cotton Haze). Så til favoritten; Føttene! Disse er nå skrubbet og klare for en mykgjørende fotkrem, før du avslutter med de magiske fuktighetssokkene. Disse er virkelig en favoritt her i Boligstylisten og MÅ bare prøves – føttene dine vil takke deg..! De kan brukes igjen og igjen, opp til hele 50 ganger!

SLAPP AV
Avslutt med å sette frem en deilig diffuser, sett deg i sofaen med en deilig kopp te eller hva du foretrekker mens du lar sokkene virke og skuldrene senke seg enda mer! Etter litt me-time og selvpleie vil du forhåpentligvis føle deg både energisk og fresh. Da kan sommeren og solen bare komme!