Slik lager du en koselig piknik

PIKNIK I PARKEN

Det skal ikke all verdens til for å gjøre piknik skikkelig koselig! Mange av oss er generelt litt for dårlige til å benytte oss av de fantastiske parkene vi har her i landet, og da sikter jeg kanskje spesielt til Bergen og den flotte Nygårdsparken! Det var nemlig her vi laget til piknik og grillet masse godt i forrige uke. For en perle!

Våre tips til en vellykket piknik

Piknik i seg selv er et enkelt konsept, og skal ikke være vanskelig å få til. Det viktigste er nok godt humør og noe godt å bite i! Legg også gjerne litt innsats i å finne et fint sted å være, som for eksempel en fin park eller en litt “privat” strand. Vil du gjøre det ekstra koselig, anbefaler vi definitivt å ta med et deilig teppe og noen puter – dette gjør hele opplevelsen hakket mer behagelig også! Vil du virkelig gjennomføre det, kan du bare ikke slå feil med noen lanterner. De gjør seg også virkelig godt på hjemmebane når mørket har senket seg, og skaper en utrolig fin stemning! Er du glad i å ta bilder, setter disse også prikken over i’en. Vi har brukt lanterner fra House Doctor som du får kjøpt HER fra kun 49 kroner.

Piknik-maten

Noe godt å drikke er alfra omega, spesielt på en varm sommerdag. Ta med en flaske vin eller en deilig limonade fra Nicolas Vahé som akkurat nå er på tilbud! Rabarbra og bringebær kan kjøpes HER og ingefær og lime kan kjøpes HER. Ikke glem kjølebagen! 🙂 Hvis du ikke skal grille, er det veldig greit å lage noe godt på forhånd; som salat eller sandwich. Gjerne også ost og kjeks! Dersom du er på et sted hvor det er lov til å grille, er det lite som slår det. Da må du se blogginnlegget vårt om grilling som kommer i morgen! 🙂

Sjekkliste til pikniken

♥ Tepper og puter ♥ Mat, drikke og flaskeåpner
♥ Bestikk, fat, kopper (vanlig eller engangs) og servietter
♥ Kjølebag ♥ Engangsgrill og lighter/fyrstikker

Listen kan så klart variere, men har du husket alt det ovennevnte, har du forhåpentligvis alt du trenger ♥