Plukk helgebuketten i naturen

Man trenger ikke alltid å kjøpe friske blomster til helgen! Nå i sommer er det så grønt og frodig ute at du finner blomster nesten hvor enn du går. Vi tok det hele som en liten lørdagsaktivitet, og gikk langs veien for å plukke blomster ♥ Så koselig! Nå tok vi for det meste med oss smøblomster, men man være heldig og finne utrolig mange fine farger! Vi kjørte blant annet forbi nydelige blåklokker.

For å feire nettopp sommer, natur og ikke minst blomster i alle farger og fasonger, kjører vi rett og slett på med rabatt på vaser! Alle vaser får du nå til 25 % redusert pris, hele uken. Kanskje du finner en ny favoritt? Mine personlige favoritter finner du på bildene under.

Disse to flerfargede vasene er fra HouseDoctor, og bare så utrolig fine! Den minste er håndlaget av papp og papir, noe jeg ikke helt klarer å fatte, for den føles egentlig bare ut som litt lettere stål. Det er ingen tvil om at den er utrolig stilig i alle fall! Ordinær pris er 349 kroner, men denne uken koster den kun 259 kroner! Direktelink HER.

Den store vasen er også helt utrolig fin, og vi falt pladask for den da vi var på innkjøpsmesse i Oslo! Denne er laget av stål, så den er noe tyngre enn den andre, men absolutt ikke tung. Den trenger jo forsåvidt ikke blomster, for den er virkelig en dekorasjon i seg selv. Ikke koster den skjorten heller. Ordinær pris er 289,- og nå er den altså på tilbud til kun 217,-! Du finner den HER.

Disse flotte vasene er fra SögneHOME. De er så enkle og fine, og passer inn overalt. Vi bruker de titt og ofte i våre stylinger 🙂 Vi har tre ulike størrelser av vaser fra SögneHOME i noen ulike farger. Den hvite på bildene er den minste, som ordinært koster 249 kroner (nå 187 kroner). Den finner du HER. Den lysegrå er den store versjonen, som koster 299 ordinært, og nå kun 225. Den finner du HER. Vi har den også i mørkegrå matt.

Vi har også flere vaser på lager, blant annet mange fine keramikkvaser fra Bloomingville. Klikk HER for å se hele utvalget.