Hvordan sylte grønnsaker til dekorering på kjøkkenet

Boligstylisten sylte grønnsaker

Syltede grønnsaker gjør seg utrolig flott på kjøkkenbenken, og spesielt i flotte glasskrukker og -flasker, som disse fra House Doctor. Vi bruker det i våre stylinger selv, og det frisker opp ethvert kjøkken! Og skulle du en vakker dag bli fristet til å spise dem, så har de faktisk mest sannsynlig holdt seg gode! Syltelaken fungerer nemlig som et konserveringsmiddel som gjør at maten holder seg alt fra noen måneder til et år, avhengig av hvilke grønnsaker du bruker. For holdbarhetens skyld er det viktig at grønnsakene er vasket på forhånd og at glasset er tett.

Boligstylisten sylte grønnsaker

Slik gjør du

1 del eddik – 2 deler sukker – 3 deler vann

Kok opp laken og hell den over grønnsakene i glasset. Fyll dem helt opp og sett på lokket før du enkelt og greit snur flasken på hodet i noen minutter. Dette for å skape et vakuum som sørger for å stenge luften ute!

Boligstylisten sylte grønnsaker

Voilá – vis oss dine syltede grønnsaker på Instagram med #Boligstylisten18!