Torgny Segerstedts vei 47

Boligen vi ønsker å vise fram denne uken befinner seg i Torgny Segersteds vei, Fyllingsdalen. Megleren for dette oppdraget er Thomas Moldestad Olsen for Eiendomsmegler Vest. Foto er tatt av flinke Hugo Lütcherath. 

I denne stylingpakken brukte vi blant annet den lekre sofaen, Austin, fra Jotex og postere fra Paper Collective. Vi bestiller stadig nye møbler og interiør for å oppdatere stylingpakkene våre, og skreddersyr de til enhver bolig.

 

Leiligheten er delt inn i halvåpne, men separate soner som gir en luftig og god romfølelse.

Denne leiligheten er nyrenovert med fargetips fra vår talentfulle stylist, Christine Egeberg. I alle rom er det farger i varme, lune jordtoner fra Jotuns nye fargekart, Rediscover.

Et nytt supplement til lagerbeholdningen vår er disse veggdekorasjonene fra Bloomingville. Disse finnes også i en mørkere variant. Se så fine skygger de lager på veggen. 

I denne stylingpakken har vi brukt treverk sammen med svarte kontraster. Treverk bidrar til at et hjem føles lunt og varmt, men sammen med kontraster skaper det en spenning og en fin variasjon sammen med jordtonene. 

Vi takker Thomas Moldestad Olsen for samarbeidet.