Ukens bolig: St.Halvardsvei 15

Velkommen til en ny spalte på bloggen vår. I “ukens bolig” vil du få ta del i en av ukens stylinger.

Denne uken har vi vært så heldige å få style en strøken, nyoppusset leilighet på Kronstad. Leiligheten, med sine to soverom, åpen løsning mellom stue og kjøkken og store vindusflater er perfekt for både studenter og familier. Den lyse parketten og listefrie vinduer gir virkelig leiligheten et løft. Alt i leiligheten er pusset opp i 2017 og legges snart ut for salg.

I stuen plasserte vi dette deilige gulvteppet fra Bloomingville sammen med en ullsofa fra Bolia. Vi pyntet det opp med puter, pledd og planter. Husk at vi denne uken har 25% rabatt på alle vaser og potter. Den på bildet finner du her.

De naturlige fargene fra furugulvet går utrolig godt sammen med grønt. På hovedsoverommet har vi fokusert på den gode størrelsen på rommet. Her er det god plass til både seng og en koselig lesekrok. Hengepotten finner du her.

Innred barnerommet med et koselig tipitelt der barna får frie tøyler til å leke. På barnerommet har vi brukt elementer som passer godt for barn. Bokstavputer, verktøy og porselenkaktus fra Bloomingville.

Kjøkkenet freshet vi opp med friske urter og matvarer. Du finner alle produktene fra Nicolas Vahè i nettbutikken. Vi gjorde tidligere en grillkampanje med produktene som du kan lese om her.

Oppvaskhåndkle kommer i pakker på to, og du finner dem her.

I entreen blir du møtt av dette bordet. Den lille prikken over i’en er veggpynten over bordet.

 

Vil dere se flere av boligene vi styler? Vi gleder oss til å vise dere neste ukes boliger. Da har vi mange spennende prosjekter. Følg oss gjerne på Instagram for daglige oppdateringer.

Ønsker dere alle en riktig fin helg!