Ukens boligstyling: Blekebakken 6 (del 2)

I forrige uke fikk dere se del 1 av stylingen vår i Blekebakken 6. Nå har vi stylet de to resterende leilighetene i bygget og vi må bare vise dere resultatet. Begge leilighetene ligger til salgs på Finn ved Einar Strand i PrivatMegleren. Visninger 2. og 3.august. Resultatet av stylingene kan dere se under.

Vi brukte en stor, deilig sofa i den øverste av de to leilighetene for å fremheve den gode plassen, samt for å skape en lun atmosfære til den fine veggfargen. Friske planter skaper liv i rommet. De kule posterne kan dere kjøpe i nettbutikken her og her. Du finner også sofabordene i nettbutikken her og her.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir rom for en sosial setting. Sjekk den kule lampen fra House Doctor, da! Passer perfekt over spisebordet eller i trappen. Stolene finner du her. Flinke Kristine og Vilde har laget lysestakene selv, og hvis du vil vite hvordan du lager dine egne betonglysestaker, kan du lese om det her.

Vi simpelthen elsker disse puffene, og de kan bokstavelig talt brukes over alt. Her laget vi en koselig krok hvor du for eksempel kan lese, nyte utsikten, nyte en kaffekopp eller samle venner for en hyggelig kveld.

På bad synes vi det er fint å mikse forskjellige tekstiler og mønster sammen med friske planter. Her har vi brukt såpedispenser fra Bloomingville sammen med deilige håndklær og kurver.

I Blekebakkens siste leilighet møter du en koselig sofakrok og spisegruppe i den åpne løsningen. Her har utbygger montert brytere og stikkontakter i sort for å skape en kul kontrast. Face 3 fra Anna Bülow finner du her, og A Quiet Reminder finner du her.

I de dype vinduskarmene laget vi en koselig lesekrok. Tenk å nyte morgenkaffen herfra med musikk på ørene og lyset som glimter gjennom vinduene.

Stort og deilig bad! Den fine såpedispenseren finner du i nettbutikken.

Nydelig utsikt fra Blekebakken. Her kan man virkelig drømme seg bort, så ikke gå glipp av visning av disse leilighetene denne uken.

Fortell oss gjerne i kommentarfeltet hva du ønsker å se mer av her på bloggen, og husk å følge oss på Instagram for daglige oppdateringer av stylinger og nyheter i nettbutikken.

Foto: Jarle Kysnes @el_rajk