Ukens boligstyling: Blekebakken 6 (del 1)

boligstyling

Velkommen til Blekebakken 6! Når vi jobber med boligstyling får vi sett utrolig mange boliger, og noen ganger besøker vi leiligheter som vi virkelig faller for. Det kan være beliggenheten som gjør det, historien, kvalitetene, utsikten eller sjarmen. Denne uken tar vi deg med inn i nettopp en slik bolig. I disse leilighetene på Skansen kunne vi flyttet rett inn!

boligstyling

Kero Eiendom har totalrenovert hele boligen, seksjonert ut fire leiligheter og pusset opp med fantastiske kvaliteter. Vi har foreløpig stylet to av leilighetene i bygget, og de er rett og slett så bra at vi må vise dere begge to denne uken. Leilighetene ligger til salgs ved Einar Strand i PrivatMegleren. Visning onsdag 26.juli.

boligstyling

I byggets øverste leilighet finner du denne godbiten. Fantastiske kvaliteter i alt fra gulv, kjøkken, belysning og planløsning. Her har vi stylet med grønt og gulldetaljer for å fremheve den luksuriøse følelsen. Gullstoler og lampe fra Bloomingville. Gulvteppe og sofamoduler fra House Doctor. Du finner alt i nettbutikken.

boligstyling

Vase og sofabord fra House Doctor. Sidebord i gull fra Bloomingville.

boligstyling

boligstyling

boligstyling

boligstyling

Vi elsker dette soverommet! Til deg som måtte lure, så er veggene malt i Evergreen fra Jotun. Verdens kuleste lampe fra House Doctor finner du her. Sengeteppet og bildet finner du også i nettbutikken.

boligstyling

boligstyling

Vi elsker virkelig denne unike trappen!

boligstyling

boligstyling

Stort og fint bad. Frisk opp badet med planter, deilige håndklær og fine pleieprodukter. Såpedispenser i betong finner du her, og pimpstein finner du her. Vi har tidligere skrevet et innlegg på bloggen om hjemmespa fra Meraki. Sjekk det ut her.

boligstyling

I den andre leiligheten i Blekebakken kan du nyte morgenkaffen til denne fantastiske utsikten over Bergen. Ball lampe fra House Doctor finner du i nettbutikken. Det fine karaffelsettet finner du her.

boligstyling

boligstyling

boligstyling

Romslig stue med god plass til både sofa og lesekrok. Puff og gulvlampe fra Bloomingville, sofabord fra House Doctor.

boligstyling

Walk-in garderobe ved siden av hovedsoverommet. Denne leiligheten må være alle jenters drøm!

boligstyling

Leilighetens andre soverom har fått en praktisk garderobenisje. De fine trekassene finner du i nettbutikken. Disse kan virkelig brukes til alt og henges opp om nødvendig.

Hva syns dere om Blekebakken 6? Er dere like bergtatt som oss?
Husk visning førstkommende onsdag.

Følg oss gjerne på Instagram. Der legger vi daglig ut innlegg og stories fra ukens boligstyling og prosjekter.

Foto: Jarle Kysnes @el_rajk