Ukens boligstyling: Halhjemsmarka 192a

Som boligstylister i Bergen og omegn får vi reist en del rundt og sett mange flotte områder. I forrige uke reiste vi til Os rett utenfor Bergen for å style en koselig leilighet. Kanskje dette er noe for deg? Boligen legges snart ut for salg ved Arne Haugland i PrivatMegleren. Følg med!

Før styling av denne boligen fikk vår flinke stylist, Vilde, fritt spillerom til å komme med oppussingstiltak. Veggene ble malt og gulvene skiftet. Leiligheten fremstår med en gang mye mer moderne. Her har vi satt inn de råstilige stolene fra House Doctor. De har nettopp ankommet nettbutikken, og du finner dem her.

I stuen gjorde vi en liten delstyling, og satt inn en loungestol, pynteputer i deilige farger og planter for å skape liv og kontrast. Bildet på veggen er fra Anna Bülow, og du finner det her. Vi er helt besatt av plakatene til Anna Bülow. De passer virkelig inn over alt og setter prikken over i’en.

Kjøkkenet stylet vi med deilige matvarer fra Nicholas Vahé. Har du prøvd å lage mat med noen av disse produktene? Vi vil gjerne høre hvilke produkter som er dine favoritter. Produktene finner du i nettbutikken her.

Hva syns du om ukens styling i Halhjemsmarka? Kunne du tenke deg å bo her?

Foto: Jarle Kysnes @el_rajk