Ukens boligstyling: Kollevågtjørna 12B

Velkommen til Kollevågtjørna 12B, en sjarmerende leilighet presentert av Arne Haugland ved PrivatMegleren. I ukens boligstyling vil du finne masse snadder fra nettbutikken, så følg med. Kanskje får du noen julegavetips. Husk forresten å bestille fra nettbutikken innen 16.desember for å sikre deg at gaven kommer frem i tide.

I stuen finner du mange lekre interiørdetaljer fra nettbutikken. Dekorkulene er fra et nytt merke i nettbutikken vår, nemlig DBKD. Sett mange sammen for å skape liv i hyllen eller på bordet. Disse er så gøye, og har en overkommelig pris. Du finner dem her. Både den hvite vasen på bordet og den grå vasen på skjenken er fra DBKD. Er de ikke fine? Gulvteppet fra House Doctor finner du her. Du finner selvfølgelig også de ikoniske pottene fra Menu i nettbutikken, bare klikk her, så finner du dem.

Hva synes dere om bordene? Bør vi få disse inn i nettbutikken?

Dere har sikkert lagt merke til at vi elsker å pynte med deilige skinnfeller både på gulv, i sofaer, utendørs… ja, nesten over alt. Men er det så rart da? Det skaper så mye liv i rommet, er fint å se på og mykt å sitte på. Hvis du ønsker å gi litt ekstra varme til noen til jul, så finner du skinnfellene våre fra The Organic Sheep i nettbutikken. I denne stuen har vi brukt dette lammeskinnet i lenestolen og denne puten i sofaen.

Et nærbilde fra kjøkkenstylingen vi gjorde i Kollevågtjørna. Skjærefjølen finner du her, serviettringene i sandstein finner du her, kaffesirup finner du her og vannkaraffelen finner du her. Slår du sammen for eksempel denne koppen, kaffesirup og denne sjokoladeplaten har du den perfekte julegaven til en kaffeelsker. Visste du forresten at vi gjerne pakker inn gaven for deg før vi sender den avgårde?


Dette soverommet er malt i St.Pauls Blue fra Jotun, en utrolig behagelig farge å sove i. Her har vi brukt enkle elementer. Blant annet disse kule settekassene fra Bloomingville. Sett dem sammen litt tilfeldig, og du har plutselig et kreativt og funksjonelt nattbord. Den fine løperen finner du her.

På barnerommet lekte vi oss med de fine elementene vi har tilgang til fra nettlageret vårt. Alle barn fortjener et tipitelt på soverommet, er du ikke enig? Her har de rom for å være kreative, gjemme seg vekk og la fantasien løpe. Sengeteppet fra House Doctor finner du her, settekassene finner du her og det stripete putetrekket får du tak i her. Vi elsker bokstavtavlen fra House Doctor fordi den rett og slett kan brukes hvor som helst. Nattlampen, bildesnoren og bokstavkoppen får du også tak i i nettbutikken.

Utendørs pyntet vi med deilige tekstiler og grønne planter. Den store betongpotten kommer i 2-pk, og du finner dem her. Skinn fra The Organic Sheep og puter finner du i nettbutikken.

 

Du er hjertelig velkommen på visning førstkommende mandag 11.desember klokken 17:30.

Foto: Tom Erik Fredriksen @fotograf_tom_erik