Ukens boligstyling: Kristofer Jansons vei 82

Altså! Denne uken er vi helt forelsket i leiligheten vi skal vise dere. Velkommen til Kristofer Jansons vei 82, presentert av Tor Ramsøy ved PrivatMegleren Bergen. Leiligheten kommer for salg i 2018, så følg godt med.

Betongbordene er virkelig noe for seg selv, og utgjør hele forskjellen i denne stuen sammen med kontrastveggen som er malt i fargen Form fra Jotun. Vil du skape en lun og stemningsfull stue, så anbefaler vi å bruke jordtoner sammen med fine grønne planter og elementer av tre.

Denne benken er en favoritt hos oss, og du finner den selvsagt i nettbutikken. Passer like godt i stuen som i en gang eller soverom.

Fargene går i grått, brunt og jordtoner i denne leiligheten, og vi er veldig fornøyde med helheten her. De råstilige lysestakene som Kristine har laget, finner du oppskrift på her.

Soverommet er malt i Soft Teal fra Jotun. Er den ikke lekker? Vi er så glade i farger på veggene, og hjelper gjerne kundene våre med fargetips og oppussingstiltak som vil heve standarden i boligen. Det er ofte enkle grep som utgjør den store forskjellen. Spør oss gjerne om råd, så skal vi hjelpe så godt vi kan.

Også på gjesterommet stylet vi med nydelige jordtoner som komplementerer resten av leiligheten. Spisestolen fra House Doctor finner du i nettbutikken.

 

Likte du leiligheten og stylingen i Kristofer Jansons vei like godt som oss?

 

Foto: @fotograf_tom_erik