Ukens boligstyling: Leitet 11A

Det begynner å bli en stund siden vi stylet denne herlige leiligheten i Leitet 11A, like ovenfor Kalfaret i Bergen, men jeg har så lyst til å vise dere denne. Leiligheten ligger ute ved Karoline Fredheim Nilssen i PrivatMegleren. Husk visning tirsdag 21.november klokken 17.

Fin og romslig stue med ildsted. Fra den franske balkongen har du utsikt mot Lille Lungegårdsvannet og Bergen sentrum. Tenk å nyte deilige høstkvelder med gode venner herfra.

Jeg elsker denne Bloomingville-stolen. Den setter prikken over i’en uansett hvor du plasserer den. Det fine skinnet og den fine puten finner du også i nettbutikken – gavetips til jul? Andre gode julegavetips er de nydelige blomsterpottene fra Menu. Du finner dem her. Vasen vi såvidt kan skimte til høyre i bildet er fra Søgne, og den finner du her. Er den ikke fin?

På spisebordet dekket vi på med de fine ildfaste formene fra Nicholas Vahe i kombinasjon med deilige grønnsaker, en fin bukett, levende lys og linservietter med tilhørende serviettring i messing.

På kjøkken liker vi ofte å samle forskjellige matvarer, urter, krukker, bøker, o.l. i grupper. Det har vi også gjort her med blant annet Jam og Spread fra Nicholas Vahe, en fin bokstavkopp, krukker med pasta og kavring og en flaske fra House Doctor.

På hovedsoverommet spilte vi på de behagelige fargene som allerede var i rommet, nemlig treverk, hvitt og grått. Vi tok inn dette kassesettet fra Bloomingville, et mykt og godt teppe, bøker, nattbordslampe og duftlys. Sengen fikk på seg det nydelige sengeteppet her med tilhørende pute, samt en haug av pynteputer til for å skape en rolig hotellfølelse.

De fine saltlyktene våre! Vi elsker de og det fantastiske lyset de gir fra seg når det er mørkt ute. Finnes i tre forskjellige størrelser i nettbutikken.

Håper du likte leiligheten, og at du fikk noen gode gavetips til jul.