Ukens boligstyling: Ortuflaten 22

I et boligmarked som består av mye like leiligheter er det ekstra viktig å skille seg ut positivt. I samarbeid med eiendomsmegler Matias Trovik har vi vært med å forme det han kaller Fyllingsdalens kanskje fineste leilighet. Vi har utført styling og fargevalg. De flotte bildene er tatt av fotograf Espen Wilhelmsen.

I stuen og gangen har vi valgt fargen Varmgrå fra Jotun. Dette er en tidsriktig og lun gråtone – en av våre favoritter. Stuen er innredet med myke detaljer i tre, og en fin fargekombinasjon med grønt, svart og grått.

 

 

Hovedsoverommet er malt i grønnfargen Northern Mystic. Denne er fra Jotuns nye fargekart. Vi har tatt igjen de samme fargene og materialene på hovedsoverommet for å skape en rød tråd i annonsen.

Bolien har totalt tre soverom. For å lage en spennende annonse synes vi det er viktig at soverommene blir varierte og kan vise boligkjøperne mulighetene til den aktuelle boligen. Derfor har vi valgt å innrede et barnerom og et enkeltrom med kontor på de minste soverommene.

kontor

Vi håper du likte denne leiligheten like godt som oss. Dersom du selv har planer om å selge bolig anbefaler vi at du kommer i gang med prosessen så tidlig som mulig. Vi kan hjelpe med store og små valg du møter på veien, og gi råd om farger og verdiskapende oppussing.

 

Og forresten – du møter Matias Trovik på førstegangsvisning i Ortuflaten 22 i morgen kl 17:30.