Ukens boligstyling: Slettebakksveien 82A

Du må ikke gå glipp av ukens boligstyling. Her har vi brukt en del nyheter fra nettbutikken og spenstige farger som passer til årstiden vi er inne i. Slettebakksveien 82A er presentert av Thomas Bull Wingaard ved EiendomsMegler 1 i Bergen, og ligger for salg nå. Visning onsdag 17.januar klokken 17.

De lekre vegglysestakene fra Menu som henger over peisen kommer snart for salg i nettbutikken. Er de ikke fantastiske? Vi simpelthen elsker de.

Lys og romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. Betongbordet vil snart komme for salg i nettbutikken.

Åh, posteren på veggen er så fin! Du finner den her i flere forskjellige størrelser.

Her har Vilde dekket på bordet med de nydelige fatene fra Broste i nettbutikken. Vilde er en mester på borddekking, og med disse tallerknene kan det ikke annet enn å bli bra. Du finner hele serviset i keramikk her med alt fra fat og mugger, til kopper og skåler.

Teppet som vi skimter i gangen fås kjøpt i nettbutikken, her. Den store betongpotten til venstre i bildet kan også bestilles hos oss. Vi syns den er like fin inne som ute.

FOR et deilig soverom. Her kunne jeg virkelig tenkt meg å våkne hver morgen! Sengen er redd opp rotete med mange forskjellige tekstiler for å skape liv, kontrast og stemning. Man kan se for seg at man bor her allerede når sengen er gjort på denne måten. Nesten litt “stod-nettopp-opp”-følelse, og jeg elsker det! Bildene over sengen er fra flinkeste Anna Bülow og du finner de forholdsvis her og her. Begge posterne finnes i forskjellige størrelser.

Tenk å ta helgefrokosten her da! Nydelig liten altan med stor personlighet og god nok plass for to personer. Helt perfekt!

Et herlig ekstrarom. Perfekt for deg som for eksempel trenger mer plass, har et barn eller ønsker plass til en leieboer. Posteren fra ViaMartine får du tak i her og vasen i vinduskarmen kan kjøpes her (PS, finnes i flere forskjellige størrelser).

Hjertelig velkommen på visning!

 

Er du interessert i å se før- og etterbilder på stylingen av denne boligen? Sjekk her.

Foto: Nicolas Langvand / @xbolig