Ukens boligstyling: Strandgaten 225

For en liten stund siden stylet vi Strandgaten 225 for Matias Trovik i PrivatMegleren. Boligen var så godt presentert og markedsført at den ble solgt etter første visning. Er det ikke fantastisk? Sett deg tilbake og nyt denne lekre leiligheten i Bergen sentrum, stylet av flinkeste Vilde og Axel.

Send oss gjerne forespørsel på denne sofaen dersom du skulle være interessert. Vi er helt forelsket i den. Den er så stor, unik og komfortabel. Passer perfekt til deg som ønsker en sofa som ingen andre har, og som er litt utenom det vanlige. Lignende kasser som de som henger på veggen finner du her.

Vi digger dette kjøkkenet! En behagelig blanding av levende og døde materialer som harmonerer godt. Det er gøy at flere og flere tør å gå for noe annet enn det klassisk hvite.
Vi vil veldig gjerne se hvordan du har det på kjøkkenet. Del ditt kjøkkenbilde på Instagram og bruk #boligstylisten_kjøkken.

Nydelige og sarte farger på hovedsoverommet som går igjen i veggfargen. Det deilige sengeteppet finner du her og den fremste puten i ruskinn finner du her.

Barnerommet tar opp igjen fargene fra stuen for å skape en “rød tråd” gjennom interiøret og fargevalgene i hele leiligheten. Digger dette lyse og fine rommet. Får oss til å lengte etter sommeren.

Foto: @fotograf_tom_erik

Husk å tagg dine kjøkkenbilder med #boligstylisten_kjøkken fremover. Vi gleder oss til å se hvordan du har det.

Ha en riktig fin mandag videre og en strålende start på uken.