Ukens boligstyling: Tobrotet 88

Velkommen inn i Tobrotet 88, en nyoppført enebolig på Sotra med nydelig utsikt og smart planløsning. Her får du blant annet tre store soverom, to flotte stuer og bad, en herlig terrasse og garasjeplass. Boligen ligger ute til salgs ved Anders Sagene i PrivatMegleren. Ta kontakt for visning. Kanskje får du flyttet inn i denne splitter nye boligen før jul!

Det deilige saueskinnet på sofaen fås kjøpt i nettbutikken, her. Vi elsker virkelig skinnfeller og kan bruke dem over alt. Vi synes de passer like godt på barnerommet som i stua, eller på hytta som hjemme. Den perfekte gaven å gi til foreldre eller besteforeldre til jul.

Plakaten til høyre er fra Anna Bülow og du finner den her.

Sjekk de flotte høstfargene da, og den deilige sjøutsikten. Hadde ikke hatt noe imot å nyte lange kveldstimer ved disse vinduene.

Deilig hovedsoverom med harmoniske farger.

I boligens førsteetasje finner du barnerommene og tv-stua. Den fine bokstavkoppen finner du i nettbutikken. Her kan du også velge andre bokstaver.

Legg merke til den fine parketten som er gjennomgående i hele boligen. Det deilige saueskinnet fra The Organic Sheep fås kjøpt her.

Vi laget en koselig lesekrok på barnerom nummer to. Barnekoppen, notatbøkene og denne puten kan kjøpes på Boligstylisten.no.

 

Hva synes dere om ukens boligstyling? Er det noen som kunne tenke seg å bo her? Husk i så fall å ta kontakt med eiendomsmegler Anders Sagenes for å avtale visning.

 

Foto: Arne Beck @imotiv.no