YTREBYGDSVEGEN 15

Vi har lagt bak oss to spesielle arbeidsuker i Boligstylisten. Koronaviruset har kommet til Norge og påvirker både privatpersoner og bedrifter. I Boligstylisten har vi fulgt nøye med på rådene fra Folkehelseinstituttet og iverksatt tiltak deretter for å hindre spredning av koronaviruset. 

Selv om det er forventet en nedgang i aktiviteten i boligmarkedet, er vi med godt mot etter en innholdsrik uke med både stylingoppdrag, befaringer og veiledninger. Denne ukens bolig er Ytrebygdsvegen 15 på Søreidet og er publisert av megler Anniken Andreassen Solevåg i privatmegleren. 

Leiligheten er stylet av vår flinke stylist Silje. Her har hun brukt grønne fargetoner kombinert med grønne planter for å gi deg en frisk stemning. Grønt er en farge vi assosierer med naturen, og oppleves som beroligende og avslappende for oss mennesker.

Med delstyling av leiligheten har vi brukt kundens flotte og moderne møbler kombinert med fine interiørdetaljer fra oss for å skape et unikt preg i hjemmet. Når vi bruker kundens møbler er det ekstra viktig å tilpasse interiørets stil og farge for å skape en helhet og rød tråd gjennom boligen. 

Hovedsoverom (se bilde under) er malt i en mørk og lun fargetone som skaper en rolig stemning. Her har Silje brukt lysere grå- og grønntoner på sengesett og puter for å gi en balanse mellom den mørke fargen på veggen og interiøret. 

På barnerommet har man litt mer frihet til å velge de farger man selv liker. Her kan man bruke en nøytral og litt mer dempet farge på veggene, og heller satse på mer fargerike detaljer. Her har Silje brukt et hint av rødt for å skape en lekent stemning. 

Dersom boligen er av interesse, ta kontakt med Anniken i privatmegleren på 970 42 157 for å avtale visning. Vi takker for godt samarbeid med både fotograf og megler.

Dersom du har spørsmål eller innspill, ta gjerne kontakt med oss på kontaktsiden eller følg oss på vår instagramkonto @boligstylisten_no